Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo Mac-tietokoneille sekä monikäyttöisen ja langattoman näppäimistön että monipuolisia kosketustoimintoja tottelevan ohjauslevyn.

keyboardtrackpad

Kosketus-, hipaisu- ja pyyhkäisytoiminnot ovat vakiintuneita ohjaustapoja tablettilaitteissa ja älypuhelimissa. Nyt tämä luonteva ohjaustapa tuodaan myös Mac-tietokoneille Logitechin tuodessa kosketuskäyttöisen ohjauslevyn markkinoille. Samalla julkaistaan myös Logitechin monipuolinen langaton näppäimistö, joka on yhteensopiva niin Mac-tietokoneiden, iPhone-älypuhelinten kuin iPad-tablettilaitteidenkin kanssa.

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard on tyylikäs alumiinipintainen langaton näppäimistö, joka on luotu monikäyttöisyyttä ajatellen. Bluetooth-teknologiaa käyttävä näppäimistö voidaan parittaa yhtäaikaisesti jopa kolmen eri Apple-laitteen kanssa, joita voivat olla Mac, iPhone tai iPad. Käytettävää laitetta voidaan vaihtaa vain nappia painamalla. Painoa näppäimistöllä on vaivaiset 338 grammaa, mikä tekee siitä erityisen kätevän myös matkakäytössä.

Käytettävyyttä lisää näppäimistön automaattisesti säätyvä taustavalaistus, joka reagoi älykkäästi ympäristön valaistukseen tai pimeyteen. Näppäimistössä on myös läheisyysanturi, jonka ansiosta näppäimistö osaa valaista itsensä käsien lähestyessä sitä. Näin virtaa ei kulu turhaan, kun valaistusta ei tarvita. Kokonaisuus on viimeistelty Mac-tietokoneille ominaisin painikkein, joita ovat Command, Brightness ja Mission Control.

Näppäimistö voidaan helposti ladata USB-liitännän kautta. Täyteen ladattuna virtaa riittää kerralla noin kymmenen päivän käyttöön. Näppäimistössä on myös ilmaisin latauksen tasolle.

Logitech Rechargeable Trackpad
Iso ja sileä lasipintainen ohjauslevy on luotu erilaisiin eleohjauksiin, jotka tekevät Mac-tietokoneen käytöstä helppoa ja luonnollista. Sormiohjauksella voidaan ohjata, klikata ja vierittää hiiren tapaan vain sormia liikuttamalla. Ohjauslevyn lasipinta on huomattavasti MacBook-tietokoneiden ohjauslevyä isompi, joten käyttöjärjestelmää ja ohjelmia voidaan hallita helposti ja tarkasti.

Ulkoasultaan Rechargeable Trackpad on luotu Mac-tietokoneiden tyyliä kunnioittaen. Bluetooth-liitäntä taas mahdollistaa ohjauslevyn käytön langattomasti. Ohjauslevy voidaan ladata kätevästi USB-liitännän kautta. Ohjauslevyssä on myös ilmaisin, joka ilmoittaa latauksen tason.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard ja Logitech Rechargeable Trackpad tulevat myyntiin tammikuun aikana 99 ja 69 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers
www.logitech.com/fi-fi/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.