Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja ja pelijulkaisija, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille suositun Hunter’s Trophy -metsästyspelin jatko-osan, joka laajentaa metsästysmaiksi Euroopan eri alueita.

Hunters Trophy (BB 292053)

Hunter’s Trophy 2 Europa jatkaa maineikkaan ja ylistetyn metsästyspelin sarjaa tuomalla metsästyskauden Eurooppaan. Pelikonsolien parhaana metsästyssimulaationakin pidetty pelisarja painottaa pelaamisessa realismia ja aitouden tunnetta.

Metsästyspelien tärkein ominaisuus on metsästyksen realistinen mallintaminen pelinautinnosta tinkimättä. Lisäksi upea äänimaailma ja vaikuttava grafiikka luovat pelimaailmaan autenttisuutta. Lisätuntumaa peliin on saatu aidonkaltaisella aseohjaimella.

Pelin realistisuus perustuu aidosti käyttäytyviin eläimiin, luonnonmukaisiin ympäristöihin ja monipuoliseen ase- ja varustevalikoimaan. Näitä täydentävät erilaiset laadittavat metsästyssuunnitelmat, ampumisharjoittelumahdollisuudet sekä liikkuviin että paikallaan oleviin maalitauluihin ja monet muut metsästykseen liittyvät yksityiskohdat.

Hunter’s Trophy 2 Europan vaikeustaso sopii niin kokeneille veteraanimetsästäjille kuin uraansa vasta aloittaville metsänkävijöille. Erilaisia ympäristöjä on viisi, jotka kaikki sijoittuvat Eurooppaan. Näitä ovat Camarguen suot, Corrèzen tasangot, Sveitsin
Alpit, Ylämaan järvet ja Schwarzwaldin metsä.

Niin ikään erilaisia saaliseläimiä on reilut 20 erilaista. Pelissä nähdään muiden muassa villisikoja, peuroja, kettuja, rusakkoja, fasaaneita ja sorsia. Mukana metsästäjän apuna on metsästyskoira, joita pelissä on kolmea erilaista. Kaikki koirat myös käyttäytyvät eri tavoin.

Hunter’s Trophy 2 Europassa on kolme erilaista pelitilaa, joita ovat varsinainen urapeliluonteinen metsästyskausi, vapaamuotoisempi metsästysviikonloppu sekä ampumarata. Viimeksi mainitussa voidaan mitata niin omaa tarkkuutta kuin vaikka kisata kaverin kanssa sorsastuksen parissa. Myös itse metsästys jakaantuu kolmeen eri muotoon: jäljestämiseen, väijymiseen ja ajometsästykseen.

Peli myös palkitsee saavutuksista erilaisin virtuaalisin palkinnoin, joita voi ihailla pelin palkintohuoneessa.

Hunter’s Trophy 2 Europan kivääriohjain vaatii toimiakseen PlayStation Move -liikeohjaimen, joka on hankittavissa erikseen. Peli toimii myös ilman Move-ohjainta tavallisella PlayStation 3 -ohjaimella.

Saatavuus ja hinnoittelu
Hunter’s Trophy 2 Europa -peli kivääriohjaimella julkaistaan 7. joulukuuta PlayStation 3 -pelikonsolille 59,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.bigben-interactive.co.uk/produit/game/id/6164
http://youtu.be/bltkP0yIPvY (pelin esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu