PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo SpongeBob SquigglePants -toimintapelin uDraw GameTablet -piirtolaudalla varustetulle Nintendo Wii -pelikonsolille ja Nintendo 3DS -käsikonsolille.

spongebob

SpongeBob SquigglePants for uDraw -toimintapelissä televisiostakin tuttu Paavo Pesusieni seikkailee yli sadassa huimaavan vauhdikkaassa nanopelissä. Pelin vauhti kiihtyy kokemuksen karttuessa ja toimintapelien ystävilläkin riittää haastetta, mutta pelissä on myös runsaasti silmänruokaa. Pelissä on nimittäin mukana ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Nickelodeon-televisiokanavan arkistoista.

uDraw GameTablet -piirtolaudan ansiosta Paavo Pesusienen ohjaaminen on ainutlaatuista. Pelaaja voi kallistaa, pyöräyttää, ravistaa, rullata, heiluttaa, hahmotella, napauttaa, kopioida ja piirtää pelin kuluessa selvittääkseen reittinsä kaikkien nanopelien läpi kuudessa hupaisassa maailmassa. Pelissä voi myös digitaalisesti piirtää, maalata ja värittää Paavo Pesusieni -aiheisia taideteoksia, jotka sopivat vaikka Tangalan taidemuseoon – tai ainakin omaan jääkaapin oveen ja jaettaviksi ystävien kesken.

SpongeBob SquigglePants for Nintendo 3DS puolestaan hyödyntää uutta 3D-näyttöteknologiaa, jonka ansiosta Paavo Pesusieni hyppää merenpohjasta suoraan pelaajan silmien eteen.

uDraw GameTablet
uDraw GameTablet on täysin uudenlainen ja innovatiivinen THQ Inc:n kehittämä lisälaite Wii-pelikonsolille. Sitä on myyty vajaan kuuden kuukauden markkinoilla olon aikana jo huikeat 1,2 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se toimii sekä piirto- että pelialustana useille erilaisille peleille ja muille ajanvieteohjelmille. Se mahdollistaa syvällisten, luovien ja ennen kaikkea hauskojen pelikokemusten jakamisen koko perheen kesken. uDraw GameTablet on suunniteltu kaikenlaisille käyttäjille ja sen piirtämiseen pohjautuvat pelimekanismit tuntuvat heti tutuilta aiemmista kokemuksista riippumatta.

uDraw GameTablet -piirtolauta on valkoinen, ilahduttavan selkeästi muotoiltu Wii-lisälaite. Se on kooltaan hieman A4-paperiarkkia pienempi ja sitä on mukava pitää sylissä tai kädessä samalla, kun toisella kädellä käytetään alustaan liitettyä piirtokynää. Kynä on piirtämiseen ja ohjaamiseen huomattavasti herkempi ja tarkempi kuin perinteinen langaton Wii-peliohjain.

uDraw GameTabletin ominaisuuksia hyödyntäviä hittipelejä on tulossa vielä useita lisää tämän vuoden aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
SpongeBob SquigglePants for uDraw ja SpongeBob SquigglePants for Nintendo 3DS tulevat saataville 15. huhtikuuta ja 20. toukokuuta 44,90 ja 39,90 euron kuluttajahintoihin. uDraw GameTablet on saatavana välittömästi 79,95 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.worldofudraw.com
www.facebook.com/worldofudraw
www.youtube.com/worldofudraw

Lisätietoja ja testikappaleet

Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.