Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo Suomen markkinoille vauhdikkaan Ferrari-ajopelin Nintendo Wii -pelikonsolille. Myös aiemmin julkaistu Mad Tracks -ajopeli tarjoaa paljon hauskoja ajokokemuksia.

ferrarimadtracks

Ferrari: The Race Experience
Vauhdikas Ferrari: The Race Experience laajentaa suositun Ferrari Challenge -pelin tarjoamaa ajokokemusta entisestään ja aiempaa monipuolisemmin. Tässä näyttävässä ajopelissä ajetaan uusimpia ja komeimpia Ferrareita uusilla häikäisevillä radoilla.

Virallinen Ferrari-lisenssipeli sisältää jopa 34 eri automallia mukaan lukien täysin uudet Ferrari 458 Italia ja Ferrari 599XX. Pelissä on peräti 17 erilaista ajorataa, kuten esimerkiksi Riviera ja Fiorano. Täysin uudessa uratilassa pelaaja voi ajaa kolmen eri luokan Ferrareita ja kolme vaikeustasoa mahdollistavat ajokokemuksesta nauttimisen vaikka omat ajotaidot eivät olisikaan Ferrarien tasolla. Kaikki autot ovat myös monipuolisesti kustomoitavissa pelaajan maun mukaan.

Peli on paketoitu yhteen Bigbenin ferrarinpunaisen rattiohjaimen kanssa, joten ajonautinto on tavallista pelikokemusta huomattavasti realistisempi. Wii-peliohjain sopii rattiohjaimen koloon ja kokonaisuus toimii täysin langattomasti.

Ferrari: The Race Experience + Wheel -yhdistelmäpaketin kuluttajahinta on 39,90 euroa.

Mad Tracks
Mad Tracks on hauska ajopeli 1-4 pelaajalle. Mielipuolisia ja vauhdikkaita ratoja kaahataan tiukoissa kisoissa, joissa aseet ja muut kiusantekovälineet ovat sallittuja vastustajan lyömiseksi.

Kaikenikäisille ja -tasoisille kuskeille sopivassa ajopelissä on yli 40 haastetta uskomattomilla radoilla yhdeksässä erilaisessa pelimaailmassa. Pelin 12 erilaista autoa on jaettu kolmeen luokkaan ja pelimuotoja on neljä erilaista.

Peli on paketoitu yhteen Bigbenin valkoisen rattiohjaimen kanssa, joten ajonautinto on tavallista pelikokemusta huomattavasti realistisempi. Wii-peliohjain sopii rattiohjaimen koloon ja kokonaisuus toimii täysin langattomasti.

Mad Tracks + Wheel -yhdistelmäpaketin kuluttajahinta on 36,90 euroa.

Twin Wheel
Twin Wheel -paketissa on kaksi Bigbenin rattiohjainta samassa paketissa. Rattiohjaimen avulla kaikkien autopelien ajonautinto on entistä realistisempi. Wii-peliohjain sopii rattiohjaimen koloon ja kokonaisuus toimii täysin langattomasti. Kuluttajahinta on 14,90 euroa.

Bigben Interactiven tuotteita jakelee PAN Vision Finland (www.panvision.com).
Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.panvision.com/bigbenfi ja www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi (PR & testikappaleet)
PAN Vision/Jani Vainio, 010 8438 443, jani.vainio@panvision.com (tukkuri)

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta vanha yhtiö myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu