Buffalo Technology (www.buffalotech.com) aloittaa tällä viikolla LinkStation-testiprojektin, johon osallistuu viisi suomalaista loppukäyttäjää. Jokaisella testaajalla on käytössään LinkStation Pro Duo -verkkolevy ja he kirjoittavat kokemuksistaan suoraan Facebookiin.

verkkolevy

Jokaisella testaajalla on omat erityiset tarpeensa verkkotallennuksen suhteen. Testaajajoukko koostuu mainosammattilaisesta, teknologiayrittäjästä, tatuoijasta, videotuottajasta ja musiikkituottajasta. Seuraamme heidän toimiaan laitteen asennuksesta sen päivittäiseen käyttöön seuraavan kolmen kuukauden ajan.

Testiprojektia varten on Facebookiin avattu Verkkolevy-sivu, joka löytyy osoitteesta www.facebook.com/verkkolevy. Sivua voi seurata myös kirjautumatta Facebookiin. Testaajat kirjoittavat kokemuksistaan tilapäivityksiä, joihin sivun seuraajat voivat kommentoida ja lähettää omia kysymyksiään. Näihin vastaavat sekä testaajat että Verkkolevy-sivun ylläpitäjät.

Verkkolevy-sivulla jaetaan myös muuta tietoa Buffalon verkkolevyihin liittyen ja siellä järjestetään myös useita aiheeseen liittyviä kilpailuja. Ensimmäinen kilpailu on käynnistynyt tänään.

Buffalo LinkStation -verkkolevyt ovat monipuolisia verkkotallennusratkaisuja, joiden tiedonsiirtonopeudet ovat vertaansa vailla. Laitteiden nopean prosessorin ja muistin ansiosta tiedonsiirtonopeudet yltävät jopa 72 megatavuun sekunnissa. Niissä on myös gigabitin Ethernet-liitäntä (10/100/1000). LinkStation-verkkolevyt voidaan jakaa tietokoneille, pelikonsoleille, DLNA-viihdelaitteille, Logitech Squeezebox-verkkomusiikkisoittimille, iPhonelle, iPadille, iPod touchille ja Android-mobiililaitteille.

LinkStation Prossa on yksi kiintolevy ja se on saatavana 1 tai 2 teratavun tallennuskapasiteeteilla. LinkStation Pro Duossa on kaksi etupaneelin kautta nopeasti vaihdettavaa kiintolevyä ja se on saatavana 2 tai 4 teratavun tallennuskapasiteeteilla. LinkStation Pro Quadissa on neljä etupaneelin kautta nopeasti vaihdettavaa kiintolevyä ja se on saatavana 4 tai 8 teratavun tallennuskapasiteeteilla.

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.