Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilisiltaisessa Forward-pelitapahtumassaan, että Watch Dogs: Legion -toimintapeli tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020.

Watch Dogs: Legion julkaistaan ensin sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille uusien pelikonsolien julkaisun yhteydessä.

Watch Dogs: Legion esittelee uudenlaisen avoimen pelimaailman konseptin, jossa pelaaja voi ohjastaa lähes mitä tahansa pelimaailman hahmoa. Ubisoft Toronto -pelistudion kehittämä peli tarjoaa pelaajalle koettavaksi avoimen lähitulevaisuuden Lontoon, jonka asukkaista pelaaja voi rakentaa oman vastarintaliikkeen jäsenistön. Jokainen asukas on oma yksilönsä ja näistä jokaisella on myös oma luonteensa, taitovalikoimansa ja ainutlaatuinen taustatarinansa. Peli tukee laitteistotason DirectX Raytracing -säteenseurantateknologiaa Xbox Series X -pelikonsolilla sekä yhteensopivilla Nvidia RTX -näytönohjaimilla. Teknologian ansiosta Lontoo näyttää äärimmäisen upealta ja aidolta tapahtumapaikalta. Pelin Xbox One- tai PlayStation 4 -pelikonsolille ostaneet pelaajat voivat päivittää pelinsä ilmaiseksi pelin Xbox Series X- tai PlayStation 5 -versioon näiden ilmestyttyä.

Watch Dogs: Legion kuvaa pelaajille levottoman Lontoon, jossa yhteiskunta on romahduksen partaalla. Levottomuuksien aikana salaperäinen Zero-Day lavastaa DedSec-ryhmittymän terroristi-iskujen tekijäksi. Tästä alkaa takaa-ajo, johon yhtyvät myös pelaajan ohjastamien DedSec-hahmojen ryhmittymä että viranomaistahot. Lisäksi maailman kaaoksessa mahdollisuuden näkevät rikollisjoukkiot nousevat taistelemaan vallasta ja mammonasta. DedSecin nimissä taistelevalla pelaajalla onkin vastassa niin roistoja, palkkasotilaita kuin erilaisia kyberrikollisiakin sekä lopulta ratkaistavana mikä tai kuka on Zero-Dayn takana.

Pelaaja voi haalia jäsenistöönsä yhtäaikaisesti peräti 40 erilaista jäsentä Lontoon lukemattomista asukkaista. Yksilölliset ja toisistaan eroavat henkilöhahmot koostuvat monista eri taustoista, ihmisryhmistä ja persoonallisuuksista, joista jokaisella on omat syynsä tulla värvätyksi DedSecin riveihin. Jäsenet voivat olla MI6-agentteja, katutappelijoita, hakkereita, ammattikuljettajia, huligaaneja tai vaikkapa eläkeläisrouvia. Valitun hahmon kautta myös lähestymistapa eri tehtäviin vaihtelee. Onko kyseessä salamyhkäinen hiippailu, suoraviivainen toiminta tai teknisempi lähestymistapa hakkeroinnin voimin. Päätös on pelaajan.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin kolmena eri erikoisversiona, joita ovat Gold-, Ultimate- ja Collector’s Edition -painokset. Pelin kultapainos sisältää peruspelin sekä sen kausikortin, johon sisältyy myöhemmin julkaistavat lisälaajennukset, tarinatehtävät, neljä lisähahmoa ja vuoden 2014 Watch Dogs -peli. Ultimate-versio sisältää peruspelin ja sen kausikortin, kolme uutta pelattavaa hahmoa, uusia kasvonaamioita sekä neljän viikon VIP-tilan, joka mahdollistaa nopeamman rahamäärän kerryttämisen. Keräilijänversio eli Collector’s Edition sisältää pelin ja sen Ultimate-painoksen lisäksi LED Dead Coronet -naamiomallinnoksen, SteelBook-pelikotelon, kolme tarraa ja retrotyylisen propagandajulisteen. Keräilijänversio on saatavilla vain Ubisoft Store -kauppapaikasta.

Pelin uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteista https://youtu.be/E_V-YQW3Gos ja https://youtu.be/mqh4BX8-VR4.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
http://bit.ly/2TKXjUq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.