Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilisiltaisessa Forward-pelitapahtumassaan, että Hyper Scape -moninpeli on nyt kansainvälisessä beetatestivaiheessa pc-tietokoneilla.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Hyper Scape on täysin ilmainen ja nopeatempoinen toimintapeli, jossa pelaajat ottavat yhteen battle royale -tyylisessä pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelihahmojaan ohjaten. Hyper Scape vie pelaajat vuoteen 2054, jossa osallistutaan futuristiseen Neo-Arcadian virtuaalikaupungissa käytävään taisteluun. Beetatestin aikana käynnissä on Crown Rush Solo -pelimuoto, jossa battle royale -perinteiden mukaisesti vain viimeisenä sadasta pelaajasta selvinnyt voittaa. Lisäksi mukana on samasta pelimuodosta pelattava kolmen pelaajan joukkueversio, jossa viimeiseksi selvinnyt joukkue voittaa. Avoimessa beetatestivaiheessa esitellään myös kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa: Hack Runner Squad ja Turbo Mode Squad. Lisäksi beetatesti tuo mukanaan uuden Shockwave-erikoiskyvyn sekä Harpy-aseen. Yhteensä erilaisia erikoiskykyjä ja aseita on käytössä kymmenen erilaista kutakin.

Näiden lisäksi pelin beetatestimuodossa testataan Crowncast Twitch -laajennuksen uusia ominaisuuksia. Näitä ovat kokemuspisteiden kartuttaminen Hyper Scape -pelistriimejä seuraamalla sekä mahdollisuus kutsua mukaan pelaajia omaan joukkueeseen suoraan Twitch-keskustelusta. Peliä Twitch-striimistä seuraavat pelaajat voivat myös äänestää erilaisia tapahtumia peliin. Näitä ovat esimerkiksi alempi painovoima ja loppumattomat ammukset. Avoin beetatesti lisää mukaan uuden Haste-tapahtuman, joka nostaa kaikkien pelaajien liikkumisnopeutta merkittävästi.

Pelin beetatestivaihe tarjoaa pelaajilleen ilmaiset 30. tason battle pass -ominaisuudet sekä lisää muokkausominaisuuksia omalle hahmolleen pelin kauppapaikasta. Kaikki pelin beetavaiheessa kartutettu pelikokemus siirtyy suoraan sellaisenaan myös pelin lopulliseen versioon, joten pelissä edistyminen ei mene hukkaan.

Hyper Scape on suunniteltu alusta lähtien äärimmäisen intensiiviseksi ja nopeatempoiseksi pelikokemukseksi, jossa yhdistyvät niin aukeat ulkotilat kuin tiiviit sisätilat saumattomasti toisiinsa. Lisäksi peli on tehty alusta alkaen Twitch-striimaamista ajatellen. Erilaisten pelitilojen ansiosta peli sopii erinomaisesti sekä soolopelaajille että pienten joukkueiden tiimipelaamiseen. Pelin nopea tempo ja hykerryttävät mahdollisuudet kaduilta ja sisätiloista katoille etenemiseen luo puitteet säkenöivään ja vimmaiseen pelaamiseen.

Perinteisten aseiden lisäksi pelissä on monipuolinen valikoima erilaisia hack-erikoiskykyjä, jotka kukin täydentävät pelaajien erilaisia pelityylejä. Erikoiskykyihin lukeutuvat miinat, suojaseinät ja näkymättömyyskyky sekä monet muut erikoisuudet, jotka tekevät pelaamisesta mielenkiintoista ja jännittävää. Erilaisia aseiden ja erikoiskykyjen yhdistelmiä voi valita käyttöönsä mielensä mukaan. Lisäksi jokaisesta aseesta ja erikoiskyvystä on saatavilla kehittyneempi versio, jonka saa käyttöönsä yhdistämällä kaksi samanlaista asetta tai erikoiskykyä toisiinsa.

Neo-Arcadian värikäs ja moniulotteinen kaupunkiympäristö ja erilaiset erikoiskyvyt tekevät Hyper Scapesta kiehtovan lisän suosittuun battle royale -pelityyppiin. Myös kaksi erilaista voittotapaa lisäävät pelin kiehtovuutta. Pelin voi voittaa perinteisesti joko muut pelaajat nujertamalla tai vaihtoehtoisesti ottamalla haltuunsa pelin loppupuolella ilmestyvän kruunun 45 sekunnin ajaksi haltuunsa.

Hyper Scape julkaistaan sekä pc-tietokoneille että Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille tämän kesän aikana.

Pelin uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteista https://youtu.be/iyRstRY8Ta0 ja https://youtu.be/kCqcPrNyqO8.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/hyper-scape
https://bit.ly/3dX27OW (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.