PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC Generations -rallipeli tuo mukanaan uusitun rallipelikokemuksen täynnä kiehtovia yksin- ja moninpelitiloja.

WRC Generations on äärimmäisen monipuolinen, kattava ja kokonaisvaltainen ajopeli. Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallisena pelinä se edustaa virtuaalisten rallikisojen huipentumaa tarjoamalla runsaasti pelattavaa niin yksin- kuin moninpelinäkin. WRC Generations on myös ensimmäinen rallipeli, jossa mukana ovat hybridiautot, mikä tuo oman muutoksensa perinteiseen rallikokemukseen. Lisäksi peli sisältää kaikkien pelisarjan aiempien pelien sisällön sekä joukon keskeisiä uudistuksia.

Moninpelipuolella tärkein uudistus on monipuolinen liigapelimuoto, jossa verkkopelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan sekä päivä- että viikkohaasteissa. Näissä menestyminen ratkoo pelaajan sijoituksen kansainvälisessä pistetaulukossa. Toinen merkittävä uudistus on omien ajotiimien luominen, joissa pelaajat voivat tunnusta omaa väriä ja nimeä erilaisissa moninpelihaasteissa. Lisäksi pelaajat voivat kisata toisiaan vastaan eri pelialustoilla, mikä tekee kisaamisesta entistäkin jännittävämpää. Näin esimerkiksi PC-, PlayStation- ja Xbox-pelaajat voivat ajaa kisaa keskenään toistensa kanssa.

Pelaajat voivat myös luoda upeita autotarroituksia eri kuvioineen, väreineen ja tunnuksineen. Yhdistelmiä on lukematon määrä ja näin jokainen voi tehdä omasta autostaan tunnistettavan ja persoonallisen luomuksen.

WRC Generations kattaa valtavasti erilaisia erikoiskokeita ja uskomattoman määrän virallisia WRC-autoja vuosikymmenten varrelta. Näin pelikokemus pysyy vaihtelurikkana ja hauskana tarjoten upeita ajokokemuksia kymmeniksi tai jopa sadoiksi pelitunneiksi.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/n_xft0EGUfc.

WRC Generations on tänään julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One- -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 1. joulukuuta.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJ4u8ZEHTYGcOHgpnA?e=qn9ZZy (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.