FIGMA on myöntänyt Need for Speed Most Wanted -autopelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Need for Speed Most Wanted on Criterion Games -pelistudion tuottama ja Electronic Artsin julkaisema kiihkeä autotoimintapeli. Pelaaja voi kaahata avoimessa pelimaailmassa kisaten muita ajajia vastaan ja poliiseja paeten. Avointa pelimaailmaa voi hyödyntää edukseen käyttämällä esimerkiksi piilopaikkoja ja hyppyreitä. Kokemuspisteiden avulla pelaaja saa käyttöönsä uusia autoja, joilla voi selviytyä entistä vaikeammista haasteista.

”Pelaajat osoittivat jälleen kerran mikä toimii. Jännittäviä poliisien ja kisakuskien välisiä takaa-ajoja tarjoava Need For Speed Most Wanted kaahasi suoraan kärkeen napaten kultaa”, kommentoi Electronic Artsin pohjoismaisesta viestinnästä vastaava Christian Kullman.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.ea.com/fi/most-wanted

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia. ANGIn hallituksen puheenjohtajana toimii Electronic Artsin Pohjoismaiden johtaja Shaun Campbell ja toimitusjohtajana Maria Tjärnlund.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, AMO, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com, VPD ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.