TeleWell Oy (www.telewell.fi) on julkistanut jopa kolme kertaa aiempaa nopeamman 802.11ac-standardin mukaisen reitittimen.

telewell_eav510ac

TeleWell TW-EAV510 AC toimii sekä huippunopeana langattomana WiFi-tukiasemana että nopeana VDSL2- ja ADSL2+ -modeemina. Yhdistelmälaitteella on helppo korvata usein laajakaistasopimusten mukana tulleet peruslaitteet.

TeleWell TW-EAV510 AC hyödyntää jopa kolme kertaa aiempaa 802.11n-standardia nopeampaa 802.11ac-standardia paikallisiin verkkoyhteyksiin. Langattoman WiFi-verkon enimmäisnopeus nousee näin peräti 1 300 megabittiin sekunnissa!

Uuden 802.11ac-standardin mukainen verkko toimii viiden gigahertsin taajuudella, joten naapurien langattomat laitteet eivät enää häiritse tietoliikennettä. Lisäksi se hyödyntää Beamforming-tekniikkaa, joka kohdistaa verkkolaitteiden signaaleja aiempaa tehokkaammin ja siten parantaa langattomien yhteyksien laatua.

Uusi 802.11ac-standardi on yhteensopiva myös aiempien standardien ja 2,4 gigahertsin siirtotaajuuden kanssa. Siksi TeleWellin tukiasema toimiikin moitteetta kaikkien nykyisten WiFi-laitteiden kanssa niiden mahdollistamalla nopeudella.

TeleWell TW-EAV510 AC -reitittimessä on lisäksi neliporttinen, yhden gigabitin ethernet-kytkin, kaksi usb-liitäntää ja palomuuri. Usb-liitäntöjen avulla reitittimeen voi kytkeä suoraan esimerkiksi LTE/4G/3G-sovittimen mobiiliyhteyksiin. Kaikki nämä ominaisuudet toimivat tehokkaasti maailman suurimman tietoliikennepiirejä valmistavan Broadcomin tuplaydinprosessorin ohjaamana.

TeleWell TW-EAV510 AC -reitittimellä on helppo toteuttaa koko kodin tai pienyrityksen huippunopea lähiverkko. Käyttäjäystävällinen, selainpohjainen käyttöliittymä ja selkeät suomenkieliset ohjeet mahdollistavat lähiverkon käyttöönoton muutamissa minuuteissa. Myös älytelevisioiden ja pelilaitteiden käyttäminen onnistuu usein automaattisesti tai ainoastaan muutamalla hiiren klikkauksella.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-EAV510 AC -reititin tulee saataville elokuussa 179 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
http://bit.ly/1akkZTc (painokelpoisia tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.