Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin upeasti muotoillut ja langattomat Bluetooth-stereokaiuttimet kotisoittoa varten.

logitech_z600_white

Logitech Bluetooth Speakers Z600 on tyylikkäästi muotoiltu kaiutinpari, joka täydentää Ultrabook- ja Mac-tietokoneiden linjakasta ulkoasua. Kaiuttimet muistuttavat taideteosta, jonka muodot, materiaalit ja värit sulautuvat moderniin asuinympäristöön.

Langattomiin stereokaiuttimiin voi helposti kytkeä kolme äänilaitetta yhtä aikaa olivatpa ne sitten tietokoneita, älypuhelimia tai tablettilaitteita. Vaihto äänilaitteesta toiseen tapahtuu yksinkertaisesti pysäyttämällä musiikin toistaminen toisesta laitteesta ja aloittamalla se toisesta laitteesta.

Logitech Z600 -stereokaiuttimet toistavat äänet selkeästi olipa sitten kyseessä musiikki, elokuvat, pelit tai videopuhelut. Molemmissa kaiuttimissa on kolme erillistä elementtiä, joiden äänenlaatu on huippuluokkaa kaikissa ympäristöissä.

Kaiuttimien hallinta on myös tärkeä osa niiden muotoilua ja siksi koko oikean kaiuttimen yläosa on kosketuspintaa. Äänenvoimakkuuden säätö onnistuu kätevästi liu’uttamalla sormea kaiuttimen yläreunaa pitkin. Virtakytkin, Bluetooth-paritusnäppäin ja 3,5 millimetrin ääniliitäntä ovat puolestaan piilotettu siististi kaiuttimen taakse. Jopa kaiuttimen virtajohto on tarkkaan suunniteltu eikä litteä kaapeli aiheuta sekasotkua pöydällä tai hyllyllä ollessaan.

Kaiuttimien mukana toimitetaan myös usb-liitäntäinen lähetin, joka takaa parhaan mahdollisen yhteyden tietokoneiden kanssa. Vaikka useissa tietokoneissa on Bluetooth-yhteys itsessään, niin se ei aina mahdollista laadukasta äänentoistoa tai sujuvaa yhteyksien vaihtamista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Bluetooth Speakers Z600 tulee saataville elokuussa 159 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/bluetooth-speakers-z600
http://bit.ly/15JAH8G (tuotekuvia)
http://bit.ly/18ktPyS (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.