Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on solminut yhteistyösopimuksen kotimaisen elektronisen urheilun ENCE-tiimin kanssa.

ENCE

Elektroninen urheilu on kovassa nosteessa ympäri maailmaa ja suomalaiset pelitiimit ovat niittäneet mainetta niin kotimaisissa turnauksissa kuin ulkomaillakin. Eräs merkittävimmistä kotimaisista elektronisen urheilun joukkueista on ENCE. Erityisesti Counter-Strike: Global Offensivessa eli CS:GO:ssa menestynyt pelitiimi on nyt solminut yhteistyösopimuksen Jimms’in kanssa.

Yhteystyön myötä Jimm’s kokoaa ENCEn pelaajille tehokkaat pelikoneet, joissa hyödynnetään ASUS ROG -tuotesarjan komponentteja. Kun kyse on ammattipelaamisesta, pelaamiseen soveltuvien tietokoneiden ja näiden oheislaitteiden täytyy olla ensiluokkaisen laadukkaita ja kestäviä.

Turnauskäyttöön suunnatut pelitietokoneet tullaan myöhemmin huutokauppaamaan ENCEn pelaajien nimikirjoituksilla varustettuina, joten kyseessä tulee olemaan todelliset keräilijäversiot huipputason pelitietokoneista. Lisäksi Jimm’s tuo myöhemmin myyntiin ENCEn teeman ja tyylin mukaan varustetut kokoonpanot pelitietokoneista. Näiden tarkemmat tiedot, nimet ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Yhteistyön myötä Jimm’s hoitaa myös ENCEn fanituotteiden myynnin Suomessa. ENCEn fanituotteet tulevat saataville Jimm’sin normaaliin tuotevalikoimaan, jonka lisäksi tuotteita tullaan myymään myös erilaisissa pelitapahtumissa kuluvan vuoden aikana. Pelitapahtumissa on myös mahdollista tavata ENCEn pelaajia ja siinä samassa napata vaikkapa henkilökohtaiset nimikirjoitukset tiimin huippupelaajilta.

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä Suomen johtavan tietokonevalmistajan kanssa. Jimm´s tukee täydellisesti yhteistyötämme ASUS ROGin kanssa, kun rakennamme täydellisesti elektroniseen urheiluun soveltuvat pelikoneet yhdessä”, kommentoi ENCEn toimitusjohtaja Petri Hämälä. ”Tämä mahdollistaa meille aivan uudenlaiset harjoittelu- ja turnausolosuhteet.”

”Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa kotimaista elektronisen urheilun huippuosaamista”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Pelaaminen ja pelitietokoneet eivät ole meille vain tuotteita, vaan todellinen intohimomme. Yhteistyö ENCEn kanssa vie meidät vielä lähemmäs suomalaisen elektronisen urheilun kärkeä. Odotamme yhteistyöltä sekä näkyvyyttä Jimm’sin valmistamille pelitietokoneille että yhteisiä tapahtumia, joissa ENCEn faneilla on mahdollisuus tulla tapaamaan itse elektronisen urheilun tähtiä.”

Lisätietoja
www.jimms.fi
www.ence.fi
http://bit.ly/1PUCYUZ (kuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.