Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisen ja langattoman Philips PicoPix Max TV -videoprojektorin, jonka Android TV -käyttöjärjestelmä takaa yhteensopivuuden kaikkien yleisimpien videopalvelujen kanssa.

Philipsin ladattavien ja akkukäyttöisten videoprojektorien uusi lippulaivamalli on PicoPix Max TV. Se kykenee tuottamaan jopa 120 tuuman videokuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella vain 3,2 metrin etäisyydeltä. Projektorin nelinkertaisen led-valotekniikan ja HDR10-kuvanparannuksen ansiosta videokuva on kirkas ja värikäs. Automaattiset Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan, vaikka laite ei olisikaan suoraan seinän edessä.

Videoprojektorin sisäinen mediatoistin toimii Googlen kehittämällä Android TV -käyttöjärjestelmällä, jolla on helppo hallita kaikkia videosovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi kaikki tunnetut kansainväliset ja suomalaiset elokuvien ja tv-sarjojen tilauspalvelut. Projektori tukee myös langattomia Chromecast-yhteyksiä, joilla videota ja ääntä voi siirtää suoran älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Videoprojektori sopii hyvin myös videopelaamiseen esimerkiksi uusimmilla pelikonsoleilla lyhyen 30 millisekunnin viiveen ja 60 hertsin ruudunpäivityksen ansiosta.

Videoprojektori toimii myös laadukkaana Bluetooth-kaiuttimena kahden 12 watin sisäisen kaiuttimen ja bassovahvistimen avulla. Näin videoiden äänet pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa ja musiikkia voi kuunnella myös ilman videokuvaa.

Erittäin kompaktissa ja vain alle kaksi kilogrammaa painavassa PicoPix Max TV -projektorissa riittää virtaa neljän tunnin videokatseluun tai kymmenen tunnin Bluetooth-kuunteluun ladattavan akun ansiosta. Akkua voi ladata vaikkapa varavirtalähteellä USB-C- tai USB-A-liitäntöjen kautta. Näin se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Projektori tukee myös langattomia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Monipuolisten langallisten liitäntöjen (HDMI, USB-C, USB-A, S/PDIF ja 3,5 millimetrin audio) ansiosta projektoria voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin niin kotona kuin matkoillakin.

Philips PicoPix Max TV -videoprojektoria voi hallita helposti joko puheohjatusti Google Assistant -virtuaaliavustajan tai kätevän langattoman kaukosäätimen avulla.

Hinta ja saatavuus
Akkukäyttöinen Philips PicoPix Max TV tulee myyntiin välittömästi 899 suositushinnoin. Tämän mallin lisäksi Philipsillä on useita muita malleja eri tarkoituksiin. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.philips.fi/c-p/PPX720_INT/picopix-maxtv-kannettavat-projektorit
www.boston.fi
https://youtu.be/oFd1tdQJSeE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsEIcHSVxdZ5Vwp4Ug?e=TCc2dG (kuvia)

Philips
Philips valmistaa tuotteita niille, jotka uskovat, että tekniikasta tekee älykkään se, mitä sillä voi tehdä sen sijaan, että mitä se voi tehdä. Teemme tämän yhdistämällä muotoiluosaamisemme ja innovatiivisen Philips-perintömme sekä demokratisoimalla innovaatioita, jotka ovat järkeviä kuluttajille. Tarjoamme teknologioita, joiden avulla ihmiset voivat tehdä enemmän, katsella enemmän ja nauttia enemmän. Näillä yhdistetyillä vahvuuksilla tuomme markkinoille palkitut projektorit, jotka ovat innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja vaikuttavia. Lisätietoja osoitteessa www.philips.fi.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.