Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut suorituskykyisen yrityskäyttöön suunnatun all-in-one -tietokoneen.

ap2011

MSI Wind Top AP2011 on tehokas, erityisesti pienyrityskäyttöön suunnattu all-in-one -tietokone. Yksiosaisen tietokoneen edut ovatkin verrattomat tietokoneen keskusyksikön ja näytön ollessa yhdysrakenteiset. Ratkaisu säästää tilaa ja on virrankulutukseltaan vähäinen – sähköä kuluu jopa 70 % vähemmän kuin tyypilliseltä pöytätietokoneelta.

Laitteessa on 20 tuuman heijastamaton näyttö ja se sopii erityisen hyvin kirkkaasti valaistuihin tiloihin, kuten liiketiloihin. Näytössä on myös pivot-toiminto, joten se voidaan tarvittaessa kääntää pystyasentoon. Sisäänrakennetun Auto-Pivot -toiminnon ansiosta kuva kääntyy automaattisesti pystyasentoon näytön kääntämisen myötä. LED-taustavalaistus takaa kirkkaan ja valovoimaisen kuvan.

Laitteessa on kaksi COM-porttia, joihin voidaan kytkeä esimerkiksi luottokorttilaite tai viivakoodinlukija. HDMI-liittimien ansiosta laitetta voidaan käyttää myös erillisenä näyttönä tai siitä voidaan viedä kuva ja ääni ulkoisiin laitteisiin, kuten äänentoistojärjestelmään tai ulkoisiin näyttöihin. USB 3.0 -liitäntä takaa jopa kymmenen kertaa perinteistä USB 2.0 -liitäntää nopeamman tiedonsiirron usb-laitteiden välillä. Lisäksi Super Charger -tekniikan ansiosta usb-laitteiden lataaminen sujuu normaalia nopeammin.

MSI Wind Top AP2011 on varustettu myös dvd-asemalla, 6-in-1-kortinlukijalla, lähiverkkoliitännällä, neljällä USB 2.0 -liitännällä sekä mikrofoni- ja kuulokeliitännöillä. Tietokoneen ytimenä toimii Intel Pentium G620 -suoritin ja Intel HD Graphics 2000 –näytönohjain. Siinä on valmiina 2 gigatavua keskusmuistia ja sitä voidaan helposti laajentaa aina 8 gigatavuun asti.

Laitteessa on 500 gigatavun SATA II -kiintolevy sekä langaton verkkosovitin (802.11 b/g/n WiFi). Kokonaisuuden viimeistelee kaksi 3 watin kaiutinta sekä webbikamera mikrofonilla varustettuna.

Tietokoneen mukana tulee myös usb-näppäimistö ja -hiiri. Tietokoneessa on myös valmius VESA-seinäkiinnitykselle.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI Wind Top AP2011 tulee saataville marraskuun aikana 769 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/aio/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa www.msi.com.