Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille näyttävän, pienikokoisen ja kannettavan Boombox-kaiuttimen älypuhelimille ja tablettilaitteille.

miniboombox

Logitech Mini Boombox on pienikokoinen (11,6 x 7,1 x 5,8 cm) ja langaton kaiutin älypuhelimille, tablettilaitteille ja muille Bluetooth-yhteensopiville äänilaitteille. Mini Boombox on erinomainen valinta esimerkiksi musiikin, elokuvien, pelien ja videopuheluiden kanssa käytettäväksi. Painoa Mini Boomboxilla on vaivaiset 299 grammaa.

Pienestä koostaan huolimatta Mini Boomboxin äänentoisto on korkeatasoinen ja selkeä. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Mini Boombox soveltuu mainiosti myös perinteisiin puheluihin tai videokeskusteluihin.

”Logitech Mini Boombox on mainio ja laadukas lisäys tablettitarvikevalikoimaamme”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Kuluttajien käyttäessä yhä enemmän kannettavia laitteita elokuvien katsomiseen, musiikin toistamiseen ja pelien pelaamiseen, he myös vaativat laatua äänentoistolta. Juuri tällaiseen käyttöön Mini Boombox on ratkaisuna aivan omiaan.”

Logitech Mini Boombox on helppo ottaa käyttöön niin älypuhelinten, tablettilaitteiden kuin muidenkin Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) -yhteensopivien laitteiden kanssa. Mini Boombox toimii myös Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) -ominaisuutta tukevien laitteiden kanssa.

Logitech Mini Boombox toimii sisäänrakennetulla akulla, joka on ladattavissa usb-liitännän kautta. Akussa riittää käyttövirtaa yhdellä latauksella jopa kymmeneksi tunniksi. Mini Boomboxin hallintapaneelin taustavalaistuksen ansiosta sen käyttö onnistuu hyvin myös hämärässä valaistuksessa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Mini Boombox tulee saataville marraskuun lopussa 79 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/tablet-accessories/for-ipad/devices/8725

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com