PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakelema Miffyn Maailma -peli ihastuttaa perheen pienimpiä Nintendo DS -käsikonsoleilla. Miffyn Maailma on hauska ja söpö toimintaseikkailu monille lapsille ennestään tutussa, valloittavassa satumaailmassa.

miffyn-maailma

Miffyn Maailma -peli perustuu suosittuun, Dick Brunan luomaan Miffy-pupuhahmoon, joka teki ensiesiintymisensä jo vuonna 1955. Kirjoista alkanut menestystarina on jatkanut maailmanvalloitusta lasten keskuudessa suosittuna eläinhahmona. Kirjoja on myyty jo yli 85 miljoonaa kappaletta. Miffy on esiintynyt myös omassa tv-sarjassaan sekä lukemattomissa lasten leluissa ja asusteissa.

Nintendo DS -käsikonsoleille tehdyssä pelissä pelaajat ohjaavat Miffyä ratkaisten erilaisia tehtäviä ja ongelmia Miffyn satumaailmassa. Samalla pelaajat keräävät erilaisia lahjoja. Pelikokonaisuus sisältää erilaisia minipelejä, jotka ovat laadultaan opettavaisia ja soveltuvat näin myös nuoremmille pelaajille.

Miffyn 2D-maailma on laaja ja monipuolinen pelikokemus etenkin lapsille ja lapsenmielisille pelaajille. Miffyn Maailma on täysin suomenkielinen ja se on saatavana vain Nintendo DS -käsikonsoleille. Pelin kuluttajahinta on 39,95 euroa. Miffyn Maailma on saatavana fyysisen tuotteen lisäksi myös WiiWare-versiona Nintendon latauskaupasta.

Lisätietoja Miffy-hahmosta osoitteessa www.miffy.com.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

Miffyn Maailmasta toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että peli on suunnattu 3-10-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme peliä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.