Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleille langattomat pelikuulokkeet, joihin voi kytkeä jopa kolme äänilähdettä yhtä aikaa.

f540gamer

Logitech Wireless Headset F540 on suunniteltu konsolipelaajille, jotka arvostavat liikkumisen vapautta ja laadukasta äänentoistoa, mutta eivät halua häiritä muita voimakkailla peliäänillä.

Logitech F540 -pelikuulokkeiden mukana toimitetaan langaton lähetinyksikkö, jossa on kolme analogista ääniliitäntää. Näin kuulokkeet voi liittää yhtä aikaa jopa kolmeen eri äänilähteeseen, kuten pelikonsoliin, televisioon, dvd-soittimeen, Logitech Squeezeboxiin, mp3-soittimeen tai muihin äänilähteisiin.

Kaikki tarvittavat säätimet ovat kuulokkeissa. Käyttäjä voi säätää sekä puheäänen että peliäänien voimakkuutta, mykistää mikrofonin tai valita haluamansa äänilähteen nousematta lainkaan sohvalta. Muotonsa pitävät pehmusteet tekevät kuulokkeiden käytöstä mukavaa ja ne suodattavat lisäksi taustamelua.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin laserviritetyt elementit, jotka toistavat yksityiskohtaiset stereoäänet. Lisäksi taustamelua poistava mikrofoni takaa laadukkaat äänet kommunikoitaessa verkkopelien tiimellyksessä.

Logitechin 2,4 gigahertsin langaton yhteys takaa pelikäyttöön sopivan takuuvarman toimivuuden ja vapauttaa pelaajan kaikista johdoista olohuoneessa. Kuulokkeiden akunkesto on 10 tuntia ja niitä voi ladata liitäntäjohdon kautta käytön aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Headset F540 tulee saataville joulumarkkinoille 2010. Sen kuluttajahinta on 149 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/gaming/headsets/devices/7362
http://blog.logitech.com/2010/09/28/new-logitech-wireless-headset-f540-delivers-wireless-audio-for-console-gamers/ (video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com