Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin leikkisästi ja värikkäästi paketoidut JUICE-lisätarvikkeet älypuhelimille. Valikoima sisältää tarvikkeita latureista johtoihin ja vara-akuista matkaäänentoistoon.

juice_in-car_3

”Miksipä sitä ei kutsuisi juuri sillä nimellä?”, tuumi JUICEn perustaja ajatustaan eräänä aamuna aamiaista nauttiessaan. JUICE on suomeksi mehu ja varsin mehukkaista sekä raikkaasti paketoiduista lisätarvikkeista on kyse merkin tuotevalikoimassa. Juice kääntyy puhekielessä tarkoittamaan myös polttoainetta tai virtaa. Juuri tästä on kyse myös JUICEn tuotteissa: lisää virtaa älylaitteille.

JUICE-tarvikevalikoima kattaa erilaiset kaapelit, laturit, vara-akut, matkakaiuttimet ja monet muut lisätarvikkeet, joita älypuhelinten kanssa käytetään ja tarvitaan. Nyt tämä brittiläinen valmistaja on rantautunut kotimaastaan myös Pohjoismaihin.

JUICE In-car Lightning Charger
Lightning-liitännällä varustettu 1 000 milliampeerin autolaturi sopii Apple-älylaitteiden lataamiseen. Pienen kokonsa ansiosta laturi mahtuu vaivatta vaikkapa hansikaslokeroon. Puolitoistametrisen latauskaapelinsa ansiosta laturi ulottuu autossa kaikkialle.

JUICE Power Station
Tehokas 11 200 milliampeerin lisäakku tuo virtaa tilanteisiin, jolloin puhelimen lataaminen verkkovirrasta ei syystä tai toisesta onnistu. Akusta riittää virtaa jopa kahden eri laitteen yhtäaikaiseen lataamiseen. Tehokkaaseen akkuun sähköä voidaan varastoida runsaasti ja sitä riittääkin useimpien puhelinmallien kohdalla jopa kuuteen latauskertaan.

JUICE Sleek Sound Square
Pienikokoinen matkakaiutin tuo ääntä ja tunnetta tilanteisiin paikasta riippumatta. Bluetooth-yhteydellä toimiva langaton kaiutin toimii jopa kuusi tuntia yhdellä latauksella tai vaihtoehtoisesti peräti kymmenen tuntia stereoliitäntää käyttäen.

JUICE Charg&Sync Cable
JUICEn lataus- ja tiedonsiirtokaapelit tarjoavat luotettavaa toimivuutta niin Applen, Samsungin, Nokian kuin monen muunkin valmistajan älypuhelimille ja tablettilaitteille. Värikkäästä johtovalikoimasta riittää vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Valikoimaan kuuluvat myös erikoispitkät kolmimetriset kaapelit.

Saatavuus ja hinnoittelu
JUICE Power Station, JUICE Sleek Sound Square ja JUICE In-Car Lightning Charger ovat saatavilla 46,90, 31,90 ja 21,90 euron kuluttajahinnoin. JUICE Charg&Sync Cable -kaapelien kuluttajahinnat ovat 9 – 24,90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AJuice%3AJuice%24
http://bit.ly/2gjfIqs (tuotekuvia)

JUICE
Gusto Telecom Solutions perustettiin vuonna 2012 tarjoamaan korkealaatuisia ja kauniisti muotoiltuja lisätarvikkeita teknisiä laitteita ymmärtävälle mobiilisukupolvelle. Yrityksen valikoimasta mobiililaitteita suojaavat, lataavat ja täydentävät tuotteet myydään JUICE-tuotemerkillä.

Englannin Oxfordshiressä pääkonttoriaan pitävä JUICE on kasvanut kotimaansa johtavaksi mobiililaitemerkiksi. Aurora Groupin kanssa yhteistyössä JUICE jatkaa valloitustaan Pohjoismaissa tuotteilla, jotka puhuttelevat modernia ja tyylitietoista kuluttajaa. Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.juice.co.uk.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.