Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com), julkaisi vuoden 2009 versiot kuluttajille suunnatuista tietoturvaohjelmistoistaan. McAfee Total Protection-, Internet Security- ja VirusScan Plus -ohjelmistot suojaavat kuluttajia lukemattomilta ja jatkuvasti kehittyviltä uhkilta, kuten haittaohjelmilta, viruksilta, verkkourkinnalta ja tunkeutujilta. Lisäksi McAfee 2009 -ohjelmistot turvaavat Internetissä tehtävät ostokset identiteettivarkauksien ja luottokorttien väärinkäytön varalta. Nyt julkaistut uudet tuotteet tarjoavat kattavamman tietoturvan kuin yksikään kilpailija markkinoilla.

McAfee 2009 -ohjelmistopaketit ovat tehokkaita, mutta silti huomaamattomia ja tietokoneella työskentelyä vähiten häiritseviä tietoturvaohjelmistoja. Tietokone käynnistyy 57 prosenttia nopeammin kuin aikaisemmin, Internet Explorer käynnistyy 8 prosenttia nopeammin ja McAfee 2009 -ohjelmia käytettäessä pelaaminenkin häiriintyy selkeästi aiempaa vähemmän. Uusi tehokas roskapostisuodatus kaappaa 99 prosenttia kaikista roskapostiviesteistä. Parannettu kotiverkon valvonta varoittaa välittömästi tunkeutujasta.

McAfee Active Protection
Uusia haittaohjelmia syntyy jatkuvalla tahdilla. Tietoturvaohjelmiston täytyy pystyä ennakoimaan uhkat, havaitsemaan ja torjumaan ne välittömästi sekä pitämään tietokoneen tietoturva jatkuvasti ajantasaisena. Perinteisillä keinoilla tietoturva päivittyy tuntien tai päivien viiveellä. Active Protection -teknologia pitää tietokoneen koko ajan turvattuna. Se on yli tuhat kertaa merkittävimpiä kilpailijoitaan nopeampi.

McAfee Anti-Theft, SECURE ja Quick Scan
McAfee Anti-Theft -ohjelman avulla on helppo salata arkaluontoiset tiedot tietovarkauden varalta niin tietokoneella kuin USB-muistitikullakin. Se on nyt ladattavissa ja saatavana bonuksena Total Protection -ohjelmistolle. McAfee SECURE -merkityt nettikaupat näkyvät SiteAdvisor-ohjelmiston hakuvastauksissa. Jos nettikauppa todetaan turvattomaksi, McAfee SECURITY -merkintä poistuu sen kohdalta ja merkintä palaa vasta kun kauppa on todettu turvalliseksi. Quick Scan -ominaisuus skannaa erittäin nopeasti tietokoneen haavoittuvimmat kohdat uhkien varalta.

Saatavuus ja hinnoittelu
McAfee 2009 -tuotteet ovat saatavilla välittömästi osoitteessa http://fi.mcafee.com. McAfee Total Protection on kolmikon monipuolisin tietoturvapaketti ja sen kuluttajahinta on 79,95 euroa. McAfee Internet Securityn kuluttajahinta on 59,95 euroa ja VirusScan Plussan on 49,95 euroa.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.