Imation Corp (www.imation.eu), johtava siirrettävien tiedontallennustuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja, julkaisi DataGuard rf -nauhaseurantajärjestelmän, jolla suuryritykset voivat varmistua tärkeiden tietojen suojauksesta tarkan ja luotettavan seurannan avulla. Imation DataGuard rf on RFID-tekniikan (radio frequency identification) läpimurto, jolla langattoman radiotunnisteen kantamaa, luotettavuutta ja tarkkuutta hyödynnetään datacentereissa.

Imation on tuottanut luotettavan nauhakasetteihin sopivan RFID-tekniikalla toimivan Volser-etiketin (Volume and Serial Number Labels, VOL-Ser), joka vähentää nauhojen katoamisen riskejä. Yritykset voivat näin parantaa tietoturvaa ja vähentää tietovuotoja seuraamalla nauhakasetteja kaikkialla. RFID-etikettien lisäksi kokonaisjärjestelmään kuuluu jopa 20 kertaa perinteisiä viivakoodilukijoita nopeampi, kaksitoiminen Motorola 9090G -lukulaite. Laitteessa on Imationin oma ohjelmisto, joka pitää yllä tietoa nauhakirjastosta ja seuraa nauhakasetin kulkua niin datacentereissä kuin kuljetuksessakin. Laite osaa lukea sekä RFID-etikettejä että perinteisiä viivakoodeja ja tallentaa näiden tiedot tiedostoon, joka voidaan siirtää suoraan käyttäjän nauhahallintajärjestelmään.

Imation DataGuard rf -nauhaseurantajärjestelmä sisältää RFID/Volser-etiketit, kaksitoimisen Motorolan lukulaitteen, avoimen DataGuard rf -ohjelmiston, järeän 20 nauhakasetin DataGuard-säilytyslaukun ja nauhakasetit. Kokonaisuuden suositushinta nauhakasettien tyypistä riippuen on n. 6 000 euroa (sis. ALV 22 %).

Lisätietoja:
http://partner.imation.com/portal/page?_pageid=553,1801965&_dad=portal&_schema=PORTAL&p_node_id=175359

Tuotekuvia: http://images.imation.eu (hakusana: Dataguard)

Imation Corp.
Imation Corp. on maailman ainoa yritys, joka on pelkästään keskittynyt kehittämään, tuottamaan ja toimittamaan siirrettäviä tiedontallennustuotteita nojaamalla neljään tukipilariin eli magneettiseen ja optiseen tallentamiseen sekä siirrettäviin flash- ja kiintolevyasemiin. Imation on ollut tiedontallennuksen markkinajohtaja 50 vuoden ajan maailman ensimmäisen tietokonenauhan kehittämisestä lähtien. Vuonna 2006 Imationille tuli täyteen 10 vuotta riippumattomana yrityksenä. Imation Corp. omistaa Imation-tuotemerkin lisäksi myös Memorex-tuotemerkin, mikä on yksi tunnetuimmista kulutuselektroniikan nimistä ja on kuuluisa markkinointilauseestaan ”Is it live or is it Memorex?TM”. Imation on myös ainoa TDK Life on Record -tuotemerkin lisenssin omistaja. Lisätietoja Imationista ja sen tuotemerkeistä: http://www.imation.eu

Imation, Imation-logo, Memorex ja ”Is it live or is it Memorex?” ovat Imation Corporationin ja sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä. TDK Life on Record -logo on TDK Corporationin tuotemerkki. Kaikki muut tuotemerkit ovat asianomaisten omaisuutta.