Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) julkaisi UTM-palomuurien (Unified Threat Management) sarjan. Aiemmin SnapGear-ratkaisuina tunnetut McAfee UTM-palomuurit ovat monitoimisia verkon turvallisuutta parantavia ratkaisuja, jotka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Ne ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja hinnoittelultaan kilpailukykyisiä.

utmfirewall

Laitteet on saatavana seitsemänä erilaisena mallina. Niissä on täysin integroidut tunkeutumisen esto-, palomuuri- ja VPN-palvelut. Ne sisältävät myös vahvat laitetason todentamisominaisuudet. Lisämoduuleina on saatavana suuryritysluokan teknologiaa, kuten sähköpostien suodattamiseen tarkoitettu TrustedSource-maineluokitus ja webbisuodatus viruksilta sekä haitta- ja vakoiluohjelmilta suojautumiseen. Ne on helppo ottaa käyttöön esimerkiksi yrityksen sivutoimipisteissä tai myyntipisteissä.

Ominaisuuksilta runsaan ja selainpohjaisen UTM Firewall Control -keskuksen avulla käyttäjät voivat turvallisesti ja keskitetysti hallita mitä tahansa UTM-laitetta. Sen avulla he saavat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan verkon ja laitteiden tilasta. Aktiivinen tunkeutumisten havaitseminen ja esto valvoo ennakoiden yritystason signature-tietoja käyttämällä verkon tapahtumia ja varoittaa epäilyttävistä aktiviteeteista. Mallit, joissa on USB-liitäntä, tukevat myös langattomia 3G-yhteyksiä.

Keskittyäkseen pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvatarpeisiin ja ymmärtääkseen paremmin UTM-järjestelmän mahdollisuuksia niiden IT-ympäristöissä, McAfee toteutti MSI International -yhtiön kanssa käyttötapatutkimuksen. Se osoitti, että UTM-laitteiden kaikkein käytetyimmät ominaisuudet ovat palomuuri, tunkeutumisen esto ja VPN-toiminnot. McAfee haluaa varmistaa, että nämä ominaisuudet ovat saatavana kaikissa laitteissa ilman lisenssirajoituksia, joka on erityisen tärkeä asia pienemmille ja kasvuvaiheessa oleville organisaatioille.

Saatavuus
McAfee UTM Firewall -ratkaisut tulevat saataville McAfeen kumppaneilta ja edullisimman palomuurin suositushinta on noin 290 euroa. Tuotteiden hinnoittelusta saa lisätietoa McAfeen tukkureilta.

Lisätietoja: http://www.mcafee.com/us/enterprise/products/network_security/utm_firewall.html

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.