Imation Corporation (www.imation.fi), johtava siirrettävien tiedontallennustuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja, laajensi tuotevalikoimaansa uudelleenvalmistetuilla lasertulostimien mustekaseteilla. Kaikki mustekasetit valmistetaan uusista tai kierrätetyistä osista ja ne täyttävät kaikki alkuperäisten tuotteiden tekniset vaatimukset. Käyttämällä mustekasetit uudelleen, Imationin tuotantoprosessi säästää energiaa ja raaka-aineita. Loppukäyttäjä voi saavuttaa uudelleenvalmistetuilla mustekaseteilla jopa 25 – 30 prosentin säästön laadusta tinkimättä.

earthwise

Imationin mustekasetit ovat yhteensopivia HP:n, Canonin, Lexmarkin, Brotherin, IBM:n, Panasonicin, Kyoceran ja Samsungin tulostimien kanssa.

Tuotannon alkuvaiheessa uudelleen tuotettavat mustekasetit puretaan ja puhdistetaan huolellisesti. Korkealaatuisen tulostusjäljen ja alkuperäisen tuotteen kaltaisen laadun takaamiseksi kaikki kasettien kuluneet osat vaihdetaan uusiin. Kaikki kasetit sisältävät uuden rummun, kunnostetut tai korvatut osat ja kierrätetyn muovikotelon. Imationin tuotantoprosessi on tehokas ja kustannustasoltaan tavanomaisia prosesseja alhaisempi.

Alkuperäisvalmistajien laatuvaatimukset täyttävät ja kustannustehokkaat uudelleenvalmistetut mustekasetit tarjoavat mahdollisuuden kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen. Mustekasetit täyttävät tiukat ASTM-, STMC- ja ISO/IEC 19752 -testistandardit. Kasetit on tuotettu sertifioiduilla ISO 14001- ja 9001-tasoisilla tuotantomenetelmillä. Ne täyttävät myös Imationin omat Earthwise-standardit, joiden mukaan valmistetuilla tuotteillaan pyritään säästämään energiaa, kuluttamaan vähemmän raaka-aineita ja osien elinkaarta pidentämällä vähentämään jätteen määrää.

Saatavuus ja hinnoittelu
Imationin uudelleenvalmistetut mustekasetit ovat saatavana välittömästi hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvia
http://images.imation.eu (product line: Laser Toners)

Lisätietoja
Visionist, Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, +358 40 837 8097
Imation, Matthieu Valk, mvalk@imation.com, +31 23 521 29 21

Imation Corporation
Imation on maailman johtava kehittäjä ja markkinoija, joka tekee merkkituotteita, joilla käyttäjät voivat tallentaa ja nauttia digitaalisesta informaatiosta. Maailmanluokan tuotevalikoima digitaalisia tallennustuotteita, audio- ja videoelektroniikkaa sekä lisätarvikkeita tavoittaa asiakkaat maailmanlaajuisen jakeluverkoston avulla. Imation Corporationin tuotemerkit Imation-tuotenimen lisäksi ovat Memorex, joka on yksi maailman tunnetuimmista kulutuselektroniikan tuotenimistä sekä XtremeMac. Imation on myös ainoa TDK Life on Record -tuotemerkin lisenssin omistaja. Se on yksi maailman johtavista tallennusmedioiden tuotemerkeistä. Lisätietoja: www.imation.com