Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) julkaisi uuden Security-as-a-Service -strategiansa, jolla tarjotaan niin pienille kuin suurillekin yrityksille kattava valikoima Internet-pilvessä toimivia tietoturvatuotteita SaaS-palveluina (Software-as-a-Service).

mcafeesaas

Uusi strategia pohjautuu McAfeen uhkientorjunnan ydinvahvuuksiin, monipuoliseen SaaS-palvelujen valikoimaan ja McAfee Avert Labsin johtavaan uhkien havainnointiin. Uusi Total Protection Service -palvelu on tärkeä osa McAfeen uutta SaaS-strategiaa. Palvelun monipuolisuus ja ominaisuudet sopivat saumattomasti nykyvaatimusten mukaiseen palvelupohjaiseen toimintamalliin.

McAfee parantaa tietoturvaa sisäisiä ja ulkoa tulevia uhkia vastaan integroimalla reaaliaikaisen pilvipohjaisen uhkien havainnoinnin uusiin SaaS-tuotteisiin. Ne vähentävät sekä hankinta- että operatiivisia kuluja ja hyödyntävät koko McAfeen valtavaa uhkien havainnoinnin kapasiteettia. Yritykset tarvitsevat ratkaisuja, joilla optimoidaan budjetteja ja mahdollistetaan sijoituksille nopeammat vastineet. McAfeen SaaS-palveluilla saavutetaan keskimäärin jopa 50 prosentin kustannussäästö.

Koska yritysten tietotekniikkaresursseja leikataan tällä hetkellä, hyvän SaaS-tietoturvaratkaisun pitää olla välittömästi käytettävissä, tehokkaasti hallittavissa ja helposti päivitettävissä. Sen pitää myös tarjota reaaliaikainen suoja uhkia vastaan. McAfeen ratkaisuilla päivitysten ja tietoturvan hallinta on vaivatonta ja nopeaa. Asiakkaat pääsevät myös osallisiksi McAfeen asiantuntijoiden osaamisesta ja voivat paremmin keskittyä liiketoimintansa kannalta oleellisiin asioihin.

McAfeen SaaS-tuotteet sisältävät päätelaitteiden ja sähköpostin suojauksen, suojan webin uhkia vastaan sekä haavoittuvuuksien havainnoinnin palveluna, joka linkittyy maailmanlaajuisiin Artemis-, TrustedSource- ja SiteAdvisor -järjestelmiin. Ne ovat yhdessä maailman tarkin ja kattavin uhkia havainnoiva järjestelmä. McAfeen SaaS-ratkaisuja hallitaan keskitetysti ainutlaatuisella pilvitekniikkaa hyödyntävällä hallintakonsolilla, joka mahdollistaa myös luotettavan tietoturvasääntöjen määrittelyn ja raportoinnin.

McAfee Total Protection Service -palvelun päätelaitteiden suojausta käyttää jo yli 5 miljoonaa asiakasta. Sillä suojataan palvelimet, työasemat ja sähköpostit viruksia, tietojenkalastelua, hakkerointia sekä vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan. Suojaus webin uhkia vastaan perustuu täysin pilvitekniikoiden hyödyntämiseen. Se tarjoaa haittaohjelmilta ja muilta webbipohjaisilta uhkilta suojaamiseksi URL-osoitteiden suodattamisen. Lisäksi se käyttää McAfeen TrustedSource-ohjelmistoa ja mainepohjaista turvateknologiaa vahvistaakseen tietoturvasäännösten toteutumisen reaaliaikaisesti. Verkon haavoittuvuuksien arvioinnin osana toimii maksukorttisovelluksia valvova PCI DSS -standardin mukainen ja reaaliaikainen valvontajärjestelmä. Lisäksi verkkokauppojen luotettavuutta osoittava McAfee SECURE Trustmark -merkintä näkyy yli 80 000 Internet-palvelussa ympäri maailman.

McAfeen SaaS-ratkaisut antavat kumppaneille mahdollisuuden toimia McAfee Managed Security Service -palveluntarjoajana. Kumppanit voivat laajentaa tietoturvatuotteidensa valikoimaa sisällyttämällä niihin McAfeen helposti käyttöönotettavia ratkaisuja. McAfee Partner Security Service -ohjelma tarjoaa yhdessä webbipohjaisen Partner SecurityDashboard -palvelun kanssa tarvittavat sovellukset asiakasratkaisujen helppoon ylläpitoon ja etähallintaan.

Palvelujen tarkka hinnoittelu ja saatavuus riippuvat asiakkaan vaatimuksista. Lisätietoja saa parhaiten McAfeen Suomen toimistosta, tukkureilta ja vierailemalla osoitteessa http://www.mcafee.com/us/medium/products/hosted_security/index.html.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com