Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) julkaisi uuden McAfee ePolicy Orchestrator -hallintaohjelmiston (ePO). Sillä luodaan perustus optimoidulle tietoturva-arkkitehtuurille. Se tarjoaa myös paremman suojauksen, tehokkaamman hallinnan ja erinomaisen kyvyn mukautua tietoturvasäännöksiin. McAfee ePO v4.5 osoittaa McAfeen sitoutumisen liiketoiminnan ja organisaatioiden turvaamiseen jatkuvasti kasvavia ja monimutkaistuvia tietoturvauhkia vastaan.

epo45

McAfee Avert Labsin tiedot osoittavat digitaaliseen tietoon kohdistuneiden iskujen määrän kasvaneen viime vuoden aikana jopa viisinkertaiseksi. Alan tutkimusten mukaan myös yksittäisessä yritysverkossa käytettyjen erilaisten tietoturvaratkaisujen kirjo on usein valtava. Siitä muodostuu merkittäviä kuluja ja monimutkaisuutta. Se tekee myös hajanaisesta tietoturvan hallinnasta mahdotonta ja hidasliikkeistä. Näitä ongelmia kohdatessaan organisaatiot ovat alkaneet kääntyä integroitujen ja samalla myös edullisempien ratkaisujen kannalle. McAfee vastaa näihin haasteisiin tarjoamalla pitkälle integroidun, automatisoidun ja tehokkaan ePolicy Orchestrator 4.5 -ratkaisun.

Organisaatioilla tulee olla käytössään nopeasti reagoiva, monitasoinen ja integroitu kaikkien järjestelmien yli ulottuva torjuntajärjestelmä saavuttaakseen parhaan mahdollisen tietoturvan tason. Lisäksi tietoturvasääntöjen noudattamisen varmistavat ja pitkälle automatisoidut työkalut takaavat tietoturvastrategian toteutumisen käytännössä. Ne tuovat myös mielenrauhan niin työntekijöille kuin tietoturvasta vastaaville henkilöillekin.

McAfee ePolicy Orchestrator -ratkaisun reaaliaikainen uhkienvalvonta hyödyntää mainepohjaisia uhka-analyysejä, tuo täydellisen läpinäkyvyyden ja tarjoaa omistautuneiden tietoturva-asiantuntijoiden jatkuvan tuen. Lisäksi avoin hallinta-alusta tarjoaa yhden hallinkonsolin kautta eri toimittajien ratkaisuista koostuviin ympäristöihin kattavan integroinnin ja täydellisen läpinäkyvyyden.

Uusi järjestelmä on ensimmäinen ja ainoa hallinta-alusta, jolla keskitetysti ja reaaliaikaisesti hallinnoidaan verkkoa, järjestelmiä, tietoja sekä tietoturvasäännösten noudattamista. Se hyödyntää McAfeen Global Threat Intelligence -teknologioita (sisältää Artemis- ja TrustedSource-järjestelmät).

Uusi monitasoinen arkkitehtuuri parantaa yrityksen skaalautuvuutta. Tämä koskee niin kuorman, virhetilanteiden ja tietoturvasäännösten hallintaa kuin raportointiakin. Pitkälle kehitetyn ja muokattavan webbipohjaisen käyttöliittymän parannukset osaltaan myös virtaviivaistavat tietoturvan hallintaa ja tarjoavat välittömän näkyvyyden organisaation koko tietoturvaan. Parannetut työskentelymenetelmät ja automatisoitu framework-ympäristö auttavat minimoimaan haavoittuvuuksien määrän ja vähentävät tietoturvan ylläpitoon kuluvaa aikaa.

Lisätietoja McAfeen Suomen toimistosta, tukkureilta ja vierailemalla osoitteessa http://www.mcafee.com/optimize.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.