Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) on solminut HP:n kanssa maailmanlaajuisen jälleenmyyntisopimuksen. Tehdyn sopimuksen myötä HP tulee myymään kaikkia McAfeen suuryrityksille suunnattuja tietoturvaturvatuotteita ja -palveluja.

HP:n kanssa solmittu jälleenmyyntisopimus tuo asiakkaille merkittäviä parannuksia, koska kattavat maailmanluokan tietoturvaohjelmistot ja -palvelut ovat nyt saatavilla yhdestä paikasta. McAfeen kumppanien yhtenä eteenpäin vievänä voimana on olla suoraan yhteydessä yritysten IT-hankinnoista päättäviin henkilöihin. McAfee ja HP voivat toimittaa suuryrityksille ratkaisuja, jotka kohtaavat tehokkaasti edessä olevat tietoturvahaasteet.

”Yhtenä maailman suurimpana teknologiayrityksenä, HP auttaa asiakkaitaan navigoimaan monien markkinoilla olevien tietoturvaratkaisujen seassa”, sanoo McAfeen strategisten toimintojen varatoimitusjohtaja David Scholtz. ”Monilla samantyyppisiä ominaisuuksia ja hyötyjä sisältävillä tietoturvatuotteilla on ristiriitaisia lupauksia. Suuryrityksille saattaa alla erittäin vaikeaa ja aikaa vievää löytää ratkaisuja tarjoavista toimijoista sitä kaikkein parasta – erityisesti suuria, monialustaisia ja kansainvälisiä IT-operaatioita hallitsevia toimijoita. Sopimuksemme HP:n kanssa yksinkertaistaa asiakkaiden tärkeitä tietoturvapäätöksiä.”

”HP:n asiakkaat tulevat arvostamaan laitteistojen, tietoturvaratkaisujen ja palvelujen hankkimisen helppoutta, jonka yhdeltä toimittajalta hankkiminen mahdollistaa”, sanoo HP:n ohjelmistolisenssi- ja hallintaratkaisujen johtaja Andy Crawford. ”HP pystyy auttamaan suuria organisaatioita löytämään ja ottamaan käyttöönsä järjestelmät, jotka sopivat parhaiten heidän ainutlaatuiseen IT-ympäristöönsä.”

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.