Imation Corporation (www.imation.fi), johtava siirrettävien tiedontallennustuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja, julkaisi tehokkaat ja erittäin ohuet M- ja S-luokan SSD-kiintolevynsä. Lisäksi Imation tarjoaa helppokäyttöisen SSD-päivityspaketin, joka auttaa siirtymään perinteisten kiintolevyjen käytöstä suuritehoisiin SSD-kiintolevyihin.

smclass

Imation on todennut kestävämpien ja energiaa säästävien tallennustuotteiden kysynnässä voimakasta kasvua. Kahden uuden SSD-kiintolevyn myötä yritys- ja kotikäyttäjät voivat nyt yhdistää sekä tehokkaan teknologian että erinomaisen suunnittelun.

Uudet M- ja S-luokan kiintolevyt ovat erittäin ohuita ja niissä on parannettu suoja staattista sähköä vastaan. Ne ovat myös entistä iskunkestävämpiä. Ne ovat saatavana 2,5 ja 3,5 tuuman kokoisina sekä 32, 64 ja 128 gigatavun tallennuskapasiteeteilla. Imation laajentaa myöhemmin tänä vuonna tuotesarjaa 256 ja 512 gigatavuisilla SSD-kiintolevyillä.

Imation M-sarjan SSD-kiintolevyt sopivat pöytämallisiin ja kannettaviin tietokoneisiin käyttäjille, jotka kaipaavat parempia tiedonsiirtonopeuksia. Ne sopivat hyvin myös nopeutta, energiansäästöä ja kestävyyttä vaativiin sähköisiin kioskipalveluihin sekä langattomaan tiedonkäsittelyyn. Imation S-sarjan SSD-kiintolevyt sopivat suurempaa suorituskykyä sekä energiataloudellisuutta kaipaavaan yrityskäyttöön. Kaiken kaikkiaan paremman suorituskyvyn ja suuremman kirjoitusnopeuden (IOPS) ansiosta ne sopivat täydellisesti esimerkiksi webbipalvelimien ja RAID-kokoonpanojen kanssa käytettäviksi.

Imation SSD-päivityspaketti on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat siirtyä perinteisten kiintolevyjen (HDD) käytöstä SSD-teknologiaan. Se tarjoaa helpon tavan päivittää pöytämallinen tai kannettava tietokone suuritehoiseksi SSD-järjestelmäksi. Päivityspaketti sisältää Imationin SSD-kiintolevyn ja USB/SATA- tai SATA-kaapelin. Lisäksi sen mukana tulee virtajohto ja Acronis True Image HD -ohjelmisto käyttöjärjestelmien, sovellusten ja tietojen siirtämiseksi olemassa olevalta kiintolevyltä uudelle SSD-kiintolevylle. Paketin mukana tulee myös helppolukuiset päivitysohjeet.

Saatavuus ja hinnoittelu
Uudet SSD-kiintolevyt ja SSD-päivityspaketit ovat saatavana välittömästi. M-sarjan SSD-kiintolevyjen kuluttajahinnat alkavat 129 eurosta ja päivityspakettien hinnat 229 eurosta. S-sarjan SSD-kiintolevyjen kuluttajahinnat alkavat puolestaan 539 eurosta ja päivityspakettien hinnat 1059 eurosta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Lisätietoja
Visionist, Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, +358 40 837 8097
Imation, Matthieu Valk, mvalk@imation.com, +31 23 521 29 21

Imation Corporation
Imation on maailman johtava kehittäjä ja markkinoija, joka tekee merkkituotteita, joilla käyttäjät voivat tallentaa ja nauttia digitaalisesta informaatiosta. Maailmanluokan tuotevalikoima digitaalisia tallennustuotteita, audio- ja videoelektroniikkaa sekä lisätarvikkeita tavoittaa asiakkaat maailmanlaajuisen jakeluverkoston avulla. Imation Corporationin tuotemerkit Imation-tuotenimen lisäksi ovat Memorex, joka on yksi maailman tunnetuimmista kulutuselektroniikan tuotenimistä sekä XtremeMac. Imation on myös ainoa TDK Life on Record -tuotemerkin lisenssin omistaja. Se on yksi maailman johtavista tallennusmedioiden tuotemerkeistä. Lisätietoja: www.imation.com