Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) julkaisi verkkorikollisuudesta kertovan kuusiosaisen filmisarjan “H*Commerce: The Business of Hacking You”. Sen ensimmäinen osa on nyt nähtävissä osoitteessa www.StopHCommerce.com. Jatko-osat julkaistaan kahden viikon välein ja viimeinen osa julkaistaan 28. heinäkuuta.

hcommerce

Hollywood-ohjaaja Seth Gordon (www.sethlewisgordon.com) ohjasi filmisarjan, joka seuraa miten verkkorikollisuuden uhri, Janella Spears menetti 440 000 dollaria monimutkaisen verkkohuijauksen tuloksena. Sarja paljastaa kansainvälisten verkkorikollisten tekniikoita ja näyttää miten he hyötyvät rahallisesti henkilökohtaisten ja yritysten tietojen keräämisestä.

Filmisarjaa varten toteutettu webbisivusto sisältää myös paljon oppimateriaalia siitä, miten verkossa on turvallista surffata ja tehdä ostoksia. Sivustolle voi jättää myös omia tarinoita kokemuksistaan verkkorikosten kohtaamisesta.

Lisätietoja: www.StopHCommerce.com

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.