Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) on julkaissut uuden tietoturvastrategian sähköpostin suojaamiseksi tarjoamalla yrityksille markkinoiden laajimman valikoiman suojausvaihtoehtoja. McAfee laajensi valikoimaansa taannoisella MX Logic -yritysostolla ja tarjoaa nykyisin sekä suojauslaitteita että SaaS-palvelupaketteja.

mcafeeemailstrategy

McAfee SaaS Email Protection suodattaa pilvipohjaisesti kaikki sisään- ja ulospäin liikkuvat viestit. Verkkopohjaisella hallintakonsolilla sähköpostisuojauksen asetuksia voi säätää, luoda ryhmäoikeuksia, muokata yritystason oikeuksia ja pysyä ajan tasalla liikenteen sujuvuudesta ja sen trendeistä. McAfee SaaS Email Protection suojaa viruksilta, madoilta ja roskapostilta. Se laittaa myös epäilyttävät viestit karanteeniin ja tarvittaessa suodattaa ulospäin lähtevän liikenteen estääkseen yrityksen tietojen jakamisen.

McAfee tarjoaa myös pilvipohjaisia Email Archiving- ja Email Continuity -palveluja. Nämä SaaS-ratkaisut tarjoavat reaaliaikaisen sähköpostiviestien arkistoinnin ja sähköpostipalvelun pilvipohjaisena silloin, kun yrityksen varsinainen sähköpostipalvelu ei ole toiminnassa. Näillä palveluilla taataan tiedon säilyvyys kaikissa tilanteissa ja kommunikoinnin luotettavuus myös vikatilanteissa.

Asiakkaat voivat myös yhdistää SaaS-palvelut ja integroidut laite/ohjelmistoratkaisut kaikissa kokoonpanoissa. Lopputuloksena ovat parhaat tietoturvaratkaisut juuri sellaisina kuin ne sopivat yritysten olemassa oleviin infrastruktuureihin. Hybridimallissa McAfee SaaS Email Protection suodattaa pilvipohjaisesti roskapostia ja yrityksessä oleva McAfee Email Gateway -laite salaa ja suodattaa tietoa, hallinnoi yrityksen tietoturvasäännöksiä ja tarjoaa lisäsuojaa roskapostia vastaan.

McAfee julkaisi myös uuden version McAfee Email Gateway -laitteesta. McAfee Email Gateway 6.7.2 on kattavin sähköpostisuojaus suuryrityksille. Se integroi kattavan sisääntulevan liikenteen suojauksen ulkoisia uhkia vastaan markkinoiden parhaan tiedonkatoamisen eston kanssa.

Tuotteiden tarkka hinnoittelu ja saatavuus riippuvat asiakkaan vaatimuksista. Lisätietoja saa parhaiten McAfeen Suomen toimistosta ja vierailemalla osoitteissa:
http://www.mcafee.com/us/enterprise/products/email_and_web_security/email/email_security_service.html
http://www.mcafee.com/us/enterprise/products/email_and_web_security/email/email_gateway.html

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Myynti:
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista, tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.