Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) on julkaissut uusia tietoturvaratkaisuja suuryrityksille. McAfee Endpoint Encryption for PC 6.0 suojaa päätelaitteet tehokkaalla salauksella ja pääsynvalvonnalla. McAfee Risk Advisor 2.0 puolestaan automatisoi hankalan ja aikaa vievän tietoturvariskien arvioinnin.

mcafeeraeepc

McAfee Endpoint Encryption for PC suojaa päätelaitteet tehokkaalla salauksella ja pääsynvalvonnalla. Se estää arkaluonteisen tiedon menetyksen erityisesti kadonneista tai varastetuista laitteista. Endpoint Encryption for PC on integroitu ePolicy Orchestrator 4.5 -hallintakonsoliin, jonka kautta voi hoitaa mm. oikeuksien hallinnan, auditoinnin, raportoinnin, yhden kirjautumisen ja liikkuvan autentikoinnin. Käyttäjille ratkaisu tarjoaa turvallisen ja helpon pääsyn tallennettuihin tietoihin. Lisätietoja löytyy osoitteesta:
http://www.mcafee.com/us/medium/products/data_protection/data_encryption/endpoint_encryption.html

McAfee Risk Advisor auttaa yrityksiä löytämään ja arvioimaan kriittisiä järjestelmiä vaanivat uhat. Se myös osoittaa mitä toimenpiteitä näitä vastaan tulisi tehdä. Ratkaisun avulla kriittisten järjestelmien suojaustarpeita ei enää tarvitse arvailla, vaan valmiit työkalut kertovat heikkoudet ja ratkaisut automaattisesti. Risk Advisor sulautuu täysin ePolicy Orchestrator -hallintakonsoliin ja integroituu moniin muihinkin McAfeen tuotteisiin, kuten McAfee VirusScan Enterprise, McAfee Policy Auditor, McAfee Vulnerability Manager, McAfee Host Intrusion Protection ja McAfee Network Security Manager. Risk Advisor vähentää kuluja ja tietoturvan monimutkaisuutta näyttämällä uhat selkeästi ja optimoimalla tietoturvatoimia. Lisätietoja löytyy osoitteesta:
http://www.mcafee.com/us/enterprise/products/risk_and_compliance/risk_advisor.html

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista, tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.