Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti kaksi tehokasta ja langatonta verkkoreititintä. Molemmat laitteet ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja ne sopivat tyylitietoiseen kotiin tai toimistoon. Laitteista nopeampi on saatavana kiiltävän mustana ja hitaampi kiiltävän valkoisena.

airstation_n_routers

Buffalo AirStation Wireless-N 300Mbps Router hyödyntää täydellisesti uusinta 802.11n-verkkoteknologiaa, joka on hiljattain saavuttanut myös virallisen standardin aseman. Langaton yhteys kykenee näin jopa 300 megabitin sekuntinopeuteen. Buffalo AirStation N-Technology 150Mbps Router on myös 802.11n-yhteensopiva ja kykenee Wireless-G-laitteita kolme kertaa nopeampaan, jopa 150 megabitin sekuntinopeuteen.

Laitteet tarjoavat kuluttajille edullisen tavan parantaa langattoman verkkonsa suorituskykyä ja ominaisuuksia. Ne sopivat ihanteellisesti elokuvien ja musiikin toistoon sekä kaikenlaiseen tietojen jakamiseen useissa käyttöjärjestelmissä, kuten Microsoft Windows 7:ssä.

Molemmissa laitteissa on 100 megabitin sekuntinopeudella toimiva neliporttinen langallinen Ethernet-reititin. Lisäksi AOSS-järjestelmän (AirStation One-Touch Secure System) avulla verkkoyhteys voidaan muodostaa nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Langattoman tiedonsiirron tehoa parantavien High Power -ominaisuuksien ansiosta laitteiden toiminta-alue riittää erinomaisesti kattamaan useimmat kodit ja toimistot kokonaisuudessaan. Monipuolisen tietoturvanhallinnan, palomuurin ja salausominaisuuksien ansiosta yhteydet on helppo pitää turvallisena. Lisäksi laitteiden automaattinen kanavatuki käyttää aina parasta mahdollista vapaana olevaa kanavaa taatakseen varmatoimiset ja tehokkaat langattomat yhteydet.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo AirStation Wireless-N 300Mbps Router (WHR-HP-G300N) ja Buffalo AirStation N-Technology 150Mbps Router (WHR-HP-GN) tulevat saataville marraskuussa 2009. Niiden kuluttajahinnat ovat 59 ja 49 euroa. Hinnat sisältävät ALV 22%. Laitteissa on kahden vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla. Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com