Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) esitteli uuden G110-pelinäppäimistön. Sillä voi kätevästi määritellä henkilökohtaisia peliasetuksiaan, kommunikoida tehokkaammin pelikumppanien kanssa ja suorittaa monimutkaisiakin komentoja helposti.

g110

Näppäimistön muokattavalla taustavalaistuksella löytää haluamansa näppäimet paremmin pelin tiimellyksessä – myös pimeässä. Punaista ja sinistä taustavaloa voi säätää mieleisekseen, jolloin valosta saadaan juuri halutun sävyinen.

Kahteentoista ohjelmoitavaan G-näppäimeen on ohjelmoitavissa kolme eri makroa, jolloin saavutetaan enintään 36 erilaista toimintoa kuhunkin peliin. Nämä toiminnot voivat olla yksittäisiä näppäimen painalluksia tai monimutkaisia makroja. MR-näppäimellä voi uusia makroja tallentaa lennossa. Lisäksi erillisellä peli/työpöytä-näppäimellä voi sulkea valikkonäppäimet pois käytöstä, jotta pelaaja ei vahingossa poistu pelistä kesken kaiken.

Sisäänrakennetulla USB-äänentoistolla pelaaja voi hieroa strategioitaan pelitiiminsä kanssa tai kiusoitella vihollisiaan. Sisäisen USB 2.0 -keskittimen avulla näppäimistöön voi kytkeä suoraan vaikka pelihiiren ja muita lisälaitteita.

Pelinäppäimistön mukana tulee myös irrotettava rannetuki. Näppäimistön mitat ilman rannetukea ovat 51 x 18,49 x 2,31 senttimetriä ja paino 1,07 kilogrammaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Gaming Keyboard G110 -pelinäppäimistö tulee saataville tammikuussa 2010 ja sen kuluttajahinta on 79 euroa (sis. ALV 22%). Näppäimistöllä on yhden (1) takuu.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/mice_keyboard_combos/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com