Viestintätoimisto Visionistin (www.visionist.fi) asiakkaat ovat keränneet valikoiman upeita kesätuotteita tuomaan lisäpotkua kesänviettoon.

targuschill

BenQ GP1 Mini -videoprojektori on mökkeilijän, karavaanarin ja hotellimatkaajan unelma. Erinomaisesti matkakäyttöön sopiva laite on niin pienikokoinen, että se mahtuu jopa kämmenelle. Sillä voi katsella elokuvia ja valokuvia tai käyttää sitä vaikka pelikonsolin kumppanina kesämökillä. Sillä voidaan myös näyttää helposti sisältöä ulkoisilta kiintolevyiltä ja muistitikuilta, digikameroista, kannettavista tietokoneista, iPod/mp3-soittimista sekä iPhone-puhelimesta ja muista älypuhelimista. Sisäänrakennetun USB-liitännän ansiosta esimerkiksi matkoilla päivän tapahtumia on mukava käydä läpi hotellihuoneen seinälle heijastettavien kuvien muodossa. BenQ GP1 Minin kuluttajahinta on 529 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://benq.fi/products/Projector/index.cfm/product/1077

Creative EP-630i on täydellinen matkatarvike Apple iPhone -puhelimelle. Mikrofonilla varustetut tulppakuulokkeet ovat paras tapa nauttia musiikista ja vastata tuleviin puheluihin. Tulpparakenne muodostaa korvaan akustisen lukon, joka poistaa taustaääniä ja parantaa bassotoistoa. Creative Vado HD puolestaan tallentaa HD-tasoista videokuvaa erittäin helposti. Yhtä helposti kuvatut videot on siirrettävissä YouTube-nettivideopalveluun. Vadolla kuka tahansa osaa kuvata näyttäviä kesävideoita. Creative EP-630i:n kuluttajahinta on 49 euroa ja Vado HD:n on 229 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://fi.europe.creative.com/products/

TDK Trans-IT Edge USB -muistitikussa kulkee mukana kaikki kesäkuvat kätevästi taskussa. Siitä on saatavana 4, 8, 16 ja 32 gigatavun versiot. Muistitikussa on laitteen reunusta ympäröivä ja tiedonsiirron tilaa osoittava merkkivalo sekä kuljetettaessa laitteen sisään työnnettävä USB-liitin. TDK Trans-IT Edge USB:n kuluttajahinnat ovat noin 15, 20, 35 ja 70 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://www.tdk-media.eu/press/picture_pool.php

Targus Chill Mat, Netbook Chill Mat ja Chill Hub XC pitävät tietokoneet viileinä kesähelteilläkin. Vaikka kesämökillä grilli käy kuumana koko ajan, niin loma on pilalla, jos niin tekee myös itse lomailija ja hänen kannettava tietokoneensa. Uusien jäähdytysalustojen tuulettimet saavat käyttöjännitteensä usb-liitännästä. XC-mallissa on lisäksi neljän usb-liitännän keskitin. Chill Mat soveltuu enintään 15,4 tuuman näytöllä varustetuille kannettaville ja sen kuluttajahinta on 24,90 euroa. Netbook Chill Mat sopii puolestaan enintään 10,2 tuuman minikannettaville ja sen kuluttajahinta on 19,90 euroa. Chill Hub XC sopii enintään 17 tuuman näytöllä varustetuille kannettaville ja sen kuluttajahinta on 49 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://www.targus.com/uk/accessories_workspace.asp

Buffalo MiniStation Lite on tyylikäs ja kompakti ulkoinen kiintolevy, johon voi tallentaa kaikki kesän kuva- ja videomateriaalit. Kesämuistojen tallentaminen ei ole enää kiinni tallennuskapasiteetista. Onyksinsinisellä, helmenvalkoisella ja rubiininpunaisella värityksellä saatava laite on edullinen, helposti mukana kulkeva ja varmatoiminen tallennusratkaisu. Mukana on myös Memeo AutoBackup -varmistusohjelmisto ja Secure Lock Ware -salausohjelma. Vain 190 grammaa painavan kiintolevyn saa 250, 320 ja 500 gigatavun tallennuskapasiteeteilla 89, 99 ja 149 euron kuluttajahintoihin.

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://www.buffalo-technology.com/products/external-drives/ministation/hd-peu2-ministation-lite/

Visionist
Visionist on markkinointi-, viestintä- ja konsultointitoimisto, joka toimii yhteistyössä IT- ja kulutuselektroniikan alan sekä digitaali- ja musiikkiviihteen tuottajien kanssa. Visionist tuottaa markkinointi- ja viestintäpalveluja sekä kehittää tuotteille ja palveluille ainutlaatuista lisäarvoa. Lisätietoja: http://www.visionist.fi