Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) ilmoitti laajentavansa kumppanuuttaan yhden Euroopan merkittävimmän ICT-palvelujen tarjoajan, PC-WARE:n (www.pc-ware.fi) kanssa. Laajennettu yhteistyö nostaa PC-WARE:n McAfeen kolmen suurimman eurooppalaisen kumppanin joukkoon. Näin McAfee hyötyy parantuneesta läsnäolostaan kasvavilla markkinoilla ja kuluttajat saavat McAfeen palvelut vahvemman kumppanin kautta.

Kumppanuuden maantieteellinen laajentuminen aiemmasta viidestä maasta kuuteentoista vahvistaa McAfeen läsnäoloa koko Euroopassa. Pohjoismaiden osalta laajentuminen koskee Suomea, Ruotsia ja Tanskaa. McAfee luottaa vahvan kumppanin tehokkaaseen jakeluverkostoon. McAfeella on erinomainen kokemus PC-WARE:sta, joten nyt tehty laajentuminen on looginen kehityssuunta. Yhdessä PC-WARE:n kanssa McAfee voi jatkaa kasvuaan erityisen lupaavilla Itä-Euroopan markkinoilla.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Inc.
McAfee Inc. on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

PC-WARE
Vuonna 1990 perustettu PC-WARE on yksi johtavista eurooppalaisista ICT-palvelujen tarjoajista. Yritys tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita, ratkaisuja ja palveluja Windowsin sekä avoimen lähdekoodin alustoille asiakas-palvelin-ympäristöissä. PC-WARE:lla on 25 tytäryhtiötä ja se työllistää noin 1600 henkeä. PC-WARE:lla on 85 000 yritysasiakasta pienten ja keskisuurten yritysten, julkishallinnon ja teollisuuden parissa.