BenQ (www.benq.fi) julkaisee digivirittimellä varustetun LCD-näytön, joka yhdistää kätevästi viihteen ja tietokoneen käytön. Se sopii hienosti moderniin elämäntapaan, jossa työ ja vapaa-aika kulkevat rinnakkain. Se on kätevä pieniin tiloihin, joissa halutaan minimoida näyttölaitteiden määrä. Uudessa monitoiminäytössä on kattavat liitäntämahdollisuudet ja se hyödyntää BenQ:n edistyksellistä Senseye-kuvanparannusteknologiaa.

benqse2241


BenQ SE2241 on 21,5-tuumainen digivirittimellä varustettu Full HD -tason LCD-näyttö, joka on täydellinen ratkaisu niin toimisto- ja pelikäyttöön kuin elokuva-harrastajillekin. Puhdas ja kirkas kuva, vain 5 millisekunnin vasteaika, 10.000:1 automaattinen kontrastin säätö sekä HD-tason (1080p/24Hz) kuvanlaatu säästävät silmiä ja takaavat miellyttävän katselunautinnon.

– Perinteiset LCD-näyttömme ovat saaneet Suomessa erittäin hyvän vastaanoton, kertoo BenQ Nordic AB:n Suomen Country Manager Harri Ekholm. Uudet digivirittimellä varustetut monitoiminäytöt laajentavat käytettävyyttä perinteisiin LCD-näyttöihin verrattuna ja ne soveltuvat hyvin kodin kakkostelevisioksi tai mökille perinteiseen TV-katseluun. Erinomaisten liitäntöjen ansiosta pelikonsolien tai ulkoisten Blu-ray-soittimien liittäminen on helppoa ja yksinkertaista, Ekholm jatkaa.

Monitoiminäyttö ilmentää hienosti BenQ:n sitoutumista sekä toimistoympäristöjen että viihdeharrastajien tarpeiden täyttämiseen. Näyttö mahdollistaa yhtä lailla HDTV-lähetyksistä nauttimisen ja tietokoneen käytön kuin Blu-ray-soittimen ja pelikonsolien saumattoman käytön. Laitteessa on DVI- ja HDMI-liitännät, joten se on pitkälle tulevaisuuteen yhteensopiva kehittyneimpien tekniikoiden kanssa.

Näytössä on digitaalinen kohinanpoisto ja se hyödyntää myös BenQ:n Senseye-teknologiaa, joka mukailee nerokkaasti ihmissilmän dynamiikkaa sekä luo realistisen ja puhtaan kuvan. Neljän erilaisen katselutilan (Cinema, Dynamic, Standard ja Custom) ansiosta parhaat kuva-asetukset löytyvät helposti kaikissa eri käyttötilanteissa, olosuhteissa ja valaistuksissa.

Näytön reunukseen on hauskasti upotettu kaksi 3 watin kaiutinta, jotka kiinnittävät tyylitajuisen katsojan huomion, mutta eivät silti tule liikaa esille. Ääniasetusten esivalinnat tekevät äänimaailman säätämisestä erityisen helppoa. Pelaajien riemuksi näytössä on myös kätevä, pelikokemusta parantava kuulokeliitäntä.

Näytön kiiltävän hopeisilla sävyillä leikittelevä aaltomainen väritys ja pianomusta viimeistely antavat tyylikkään vaikutelman, joka sopii kaikkiin koteihin ja toimistoihin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Digivirittimellä varustettu 21,5-tuumainen LCD-näyttö, BenQ SE2241 on saatavana elokuussa ja sen kuluttajahinta on 279 euroa. Syyskuun alusta tulee myyntiin hieman suurempi 24-tuumainen BenQ MK2442, jonka kuluttajahinta on 299 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Tekniset tiedot:
Koko: 21,5 tuumaa
GTG-vasteaika: 5 ms
Kirkkaus: 300 cd/m²
Automaattinen kontrastin säätö: 10 000:1
Liitännät: Komponentti, komposiitti, S-Video, D-sub, HDMI ja Scart

Lisätietoja ja testikappaleet
Harri Ekholm, BenQ Finland
Puhelin 040-5554800 tai harri.ekholm@benq.com

Lisätietoja ja tuotekuvia: http://benq.fi/products/LCDTV/index.cfm/page/features/product/1089

BenQ
BenQ Corporation on maailmanlaajuinen elektroniikkayritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi alansa johtavia tietokonenäyttöjä, projektoreita, digitaalikameroita, tallennuslaitteita ja tietokoneiden oheislaitteita. Laajan tuotekehityksen ja kattavan tuotevalikoiman ansiosta BenQ pystyy vastaamaan yritysten ja kotikäyttäjien asettamiin korkeisiin vaatimuksiin. BenQ:lla on 14 000 työntekijää yli 40 maassa. Vuonna 2006 BenQ:n liikevaihto oli 6,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja: www.benq.com