Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisesti yhteensopivan ja langattoman DJI Mic -mikrofonijärjestelmän, josta riittää virtaa vaativaankin käyttöön.

Hyväkin kuvauskalusto tarvitsee rinnalleen laadukkaan välineistön äänentaltiointiin. DJI on ratkaissut asian kokonaisvaltaisella DJI Mic -mikrofonijärjestelmällä, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Korkealaatuinen äänentallennus onnistuu kahdella langattomalla lähettimellä, monipuolisesti liitettävällä vastaanottimella ja kaksikanavaisella tallennustekniikalla.

Järjestelmän langaton tekniikka toimii jopa 250 metrin etäisyydellä, mikä mahdollistaa äärimmäisen monipuolisen käytettävyyden erilaisten kameroiden kanssa. Kaiken kruunaa tehokas akku, älykäs latausjärjestelmä ja monipuoliset lisävarusteet.

Järjestelmän langattomissa lähettimissä on monisuuntainen yhdysrakenteinen mikrofoni, mikä tekee järjestelmästä ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi haastattelu- ja juontotilanteisiin ulkona tai studiossa. Mikrofonien taltioima korkealaatuinen ääni voidaan tallentaa yhdelle tai kahdelle eri äänikanavalle jälkikäsittelyä varten. Vain noin 30 gramman painoinen mikrofoni voidaan helposti ripustaa esimerkiksi vaatteisiin mikrofonien kiinnitysklipsillä tai mukana tulevilla kiinnitysmagneeteilla. Ulkotiloja varten paketissa tulee kaksi tuulensuojaa mikrofoneja varten.

Kosketusnäytöllisessä vastaanottimessa on sovitinkenkä, jonka avulla se voidaan helposti kiinnittää järjestelmä- ja videokameroihin sekä älypuhelimiin. Kosketusnäytöstä on helppo seurata mikrofonien äänentasoja ja akun varausta sekä määrittää tallennusasetuksia ja muita toimintoja. Tehokkaan 2,4 gigahertsin lähetystekniikan ansiosta lähettimien ja vastaanottimen langaton yhteys on luotettava ja nopea. Lähettimissä on peräti 14 tunnin edestä omaa tallennustilaa, joten ääni tallentuu, vaikka yhteys vastaanottimeen katkeaisi.

DJI Mic -järjestelmään sisältyy käytännöllinen säilytyskotelo, joka toimii myös lähettimien ja vastaanottimen latausyksikkönä. Täydellä akulla vastaanottimesta riittää virtaa viiden tunnin käyttöön. Lähettimissä akunkesto on jopa viisi ja puoli tuntia. Latausyksikön kanssa virtaa riittää täydellä latauksella jopa 15 tunniksi. Latausyksikön ansiosta myös lähettimien ja vastaanottimen keskinäinen paritus onnistuu nopeasti ja automaattisesti.

Vastaanottimen, latausyksikön, lähettimien ja näiden lisävarusteiden lisäksi mikrofonijärjestelmään sisältyy latauskaapeli ja säilytyspussi sekä usb-c- ja lightning-liittimet älypuhelimia ja muita laitteita varten.

Hinta ja saatavuus
DJI Mic tulee myyntiin kahdella lähettimellä 339 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.dji.com/fi/mic
www.boston.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh9hjYdcHlwYRr9_tPg?e=fyF83l (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.