Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft siivittää nyt maailman suosituimman pelihahmon eli Marion sekä hullunkuriset Rabbids-jänikset maailmanpelastustehtävälle.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelissä yhdistyvät toisiinsa taktiset taistelut, värikkäät pelihahmot ja hullunkurinen huumori. Vuoropohjaisista strategiapeleistä vaikutteita ottanut ja tätä innovatiivisella tavalla reaaliaikaiseen pelattavuuteen yhdistävä toimintapeli on uudenlainen kokemus tuttuja ominaisuuksia ja uudenlaista pelisuunnittelua. Lopputuloksena on hersyvä ja hauska, mutta haasteita ja kimurantteja tilanteita tarjoava peli. Siitä ei puutu vauhtia tai vaarallisia tilanteita eikä toisaalta nauruhermoja kutkuttavia hetkiä.

Tällä kertaa Mario ystävineen joutuu ainutlaatuiseen maailmanpelastustehtävään. Katala ja kosminen Cursa aikoo varastaa valon ja kirkkauden koko maailmankaikkeudesta, ja syöstä sen näin kaaokseen ja pimeyteen. Tätä pyrkimystä Cursa vauhdittaa lähettämällä apureitaan metsästämään söpöjä Spark-hahmoja. Nämä Luma-tähtösistä ja Rabbids-jänöistä koostuvat söpöt energiaolennot ovat kuitenkin avuttomia uhan edessä. Niinpä Mario, Luigi ja prinsessa Peach sekä Rabbids-jänöläiset lähtevät taistoon pimeyden voimaa vastaan. Mukaan he saavat jopa Marion arkkivihollisen Bowserin!

Seikkailuntäyteinen matka vie sankarit läpi monenlaisten planeettojen ehtaan Mario-tyyliin. Luvassa on upeita, värikkäitä ja mielikuvituksellisia pelimaailmoja täynnä tekemistä sekä piilossa olevia aarteita. Tutkiminen ja taistelut tasapainottavat toisiaan hauskalla ja palkitsevalla tavalla. Koska taistelu on moniulotteista ja sankareilla on yhteiskäyttöisiä tiimivoimia, pelaaminen on hauskaa ja moniulotteista sekä alati uudistuvaa.

Hahmokehityksen myötä käyttöön tulee uusia kykyjä ja mahdollisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uudenlaisia lähestymistapoja alati vaikeutuvien viholliskohtaamisten parissa. Pelissä on kuitenkin myös helpotuksia, jonka ansiosta peli sopii myös nuoremmille ja kokemattomille pelaajille.

Eeppisen seikkailun musiikista vastaavat arvostetut säveltäjät, kuten japanilaislegenda Yoko Shimomura ja moninkertaisesti palkittu Gareth Coker. Mukana on myös kolmas arvostettu musiikintekijä, Mario + Rabbids Kingdom Battle -pelistäkin tuttu Grant Kirkhope. Pelin alkuperäismusiikki julkaistaan maailmanlaajuisesti pelin yhteydessä kaikilla merkittävillä suoratoistoalustoilla. Pelin musiikkia esittelevän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/GfJKKDxuL-s.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/PKch2n9X3jI.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on saatavana kolmena eri painoksena: pelkän pelin sisältävänä perusversiona sekä Cosmic- ja Gold-versioina. Pelin Gold Edition sisältää peruspelin lisäksi pelin kausikortin tulevine lisäosineen sekä Galactic Prestige -lisäpaketin helpottamaan galaksin pelastamista.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on nyt saatavana Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/mario-rabbids/sparks-of-hope
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VPVRinPK6fLYZdwQ?e=aIpsNI (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.