PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil Village -kauhupelistä julkaistaan Gold Edition -versio pelattavalla lisäsisällöllä.

Viimeöisessä Resident Evil Showcase -esittelytapahtumassa syvennyttiin Resident Evil Village -kauhupelin kultapainokseen sekä tulevaan Resident Evil 4 -uusintaversioon. Samalla tapahtumassa tutustuttiin Resident Evil Re:Verse -verkkopeliin ja Resident Evil Village Cloud -pelin Nintendo Switch -julkistukseen.

Resident Evil Village Gold Edition
Resident Evil Village Gold Edition sisältää sekä tarinallisen Winters’ Expansion -lisäosan että alkuperäisen Resident Evil Village -pelin. Se on suositun kauhupelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee äärimmäisen jännittävästä ja tarinavetoisesta pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti.

Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan. Rauhaa ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä uudet hirvitykset ja kauhukokemukset odottavat kokijaansa.

Kultapainokseen sisältyvä Winters’ Expansion -lisäosa antaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea palkittu kauhupeli uudella tavalla. Sen mukana peli saa kolmannen persoonan kuvakulmasta koettavan pelimuotonsa. Lisäksi pakettiin sisältyy Shadows of Rose -tarinalaajennus, joka sijoittuu 16 vuotta pelikampanjan jälkeiseen aikaan. Kultapainoksen kruunaa aiemmin vain digitaalisesti julkaistu Trauma Pack -pelilaajennus.

Resident Evil Village Gold Edition julkaistaan 28. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Gold Edition -version lisäksi Resident Evil Village julkaistaan Mac-tietokoneille ja Resident Evil Village Cloud -versiona Nintendo Switch -pelikonsolille.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/t9ZwlJvuIow.

Resident Evil 4
Resident Evil Showcase -tapahtuman toinen keskeinen julkistus oli vuonna 2023 julkaistava uusversio maineikkaasta Resident Evil 4 -kauhupelistä. Sitä esittelevässä esittelyvideossa nähdään legendaarinen pelihahmo Leon S. Kennedy, joka ottaa yhteen karmaisevien vihollisten kanssa. Matkan varrella Kennedy on oppinut uusia taitoja, kuten torjunnan ja mahdollisuuden tehdä lopetusiskuja veitsellään. Pelisarjan suosittu Merchant-hahmo tekee paluun ja mahdollistaa uudenlaisten varustehankintojen tekemisen.

Resident Evil 4 julkaistaan 24. maaliskuuta 2023 sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelistä julkaistaan upea fyysinen keräilijänversio, joka sisältää pelin lisäksi muun muassa Leon-keräilyfiguurin, pelikartan ja kirjan. Lisätietoa pelin julkaisusta annetaan myöhemmin.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/gTMwx9-rKe8.

Resident Evil Re:Verse
Tapahtumassa esiteltiin myös päivitetty versio Resident Evil Re:Verse -verkkopelistä. Se on kaikille Resident Evil Village -pelin omistaville ilmainen ja eri pelialustoilla ristiinpelattava moninpelimuoto, joka laajenee uusin ominaisuuksin 28. lokakuuta alkaen. Luvassa on myös lisää päivityksiä, joista ilmoitetaan myöhemmin.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/M_UZXARzNJg.

Lisätietoja
www.residentevil.com/village/ge/
www.residentevil.com/re4/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsxlY_gG1i1ZDXJJEg?e=6exSkO (Resident Evil Village Gold Edition -kuvia)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMxqcvHrO5WU_OJuUA?e=zaSFf5 (Resident Evil 4 -kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.