Logitech_M240

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin edullisimman Bluetooth-yhteydellä toimivan hiirensä, jonka helppous, hiljaisuus ja värikkyys piristää kaikkien työpisteitä edullisesti.

Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse toimii langattomasti Bluetooth-yhteydellä eikä se tarvitse erillistä usb-vastaanotinta. Näin se toimii suoraan tietokoneen tai tablettilaitteen kanssa jopa 10 metrin etäisyydeltä varaamatta yhtään usb-liitäntää. Uutuus on Logitechin edullisin Bluetooth-hiiri, joka on helppo ottaa käyttöön muutamassa sekunnissa ja se vapauttaa tilaa työpöydältä muuhun käyttöön, kun johto on pois tieltä.

Logitech M240 parantaa käyttäjänsä tuottavuutta selvästi. Logitechin ergonomialaboratorion testien mukaan hiiri nopeuttaa työskentelyä 30 prosenttia ja tekee siitä 50 prosenttia tuottavampaa kuin kannettavan tietokoneen kosketuslevyllä työskenneltäessä.

Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse on nimensä mukaisesti myös erittäin hiljainen. Sen kytkimet ovat jopa 90 prosenttia tavallista hiirtä hiljaisemmat, mutta silti niiden napsautustuntuma on ennallaan.

Tyylikkään, mukavan ja molempiin käsiin sopivan hiiren muotoilu noudattaa käden luonnollista asentoa. Sen avulla voi tehdä tuottavaa työtä pidempään ja keskittyä oleelliseen. Hiiri on saatavana grafiitinharmaana, luonnonvalkoisena ja roosanvärisenä. Se sopii hyvin myös matkakäyttöön kompaktin kokonsa ja peräti 18 kuukauden pariston kestollaan.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Logitech M240 -hiirien muoviosat on valmistettu kierrätetystä PCR-muovista. Grafiitinharmaan muovin kohdalla määrä on 48 prosenttia, kun taas valkoisessa ja vaaleanpunaisessa hiiressä kierrätysmuovia on 37 prosenttia. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä.

Hinta ja saatavuus

Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse tulee myyntiin välittömästi 28 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitech.com/fi-fi/products/mice/m240-silent-bluetooth-mouse.html
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viY15d2tvsQlOwOSyXg?e=BZrFNm (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.