TTIOM3a

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 saapuu pelikonsoleille ja tietokoneille 11. toukokuuta.

Maailman vaarallisimpana ja samalla myös vanhimpana moottoripyöräkilpailuna tunnetut Mansaaren TT-ajot tuodaan virtuaalimuotoon nopeutta tihkuvan TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -pelin muodossa. Se mallintaa paitsi radat ja upean ympäristön, myös moottoripyörien nopeuden ja kiikkeryyden yksityiskohtaisella tasolla. Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen ja vetovoimainen ajopelikokemus lajinsa vaikuttavimmasta kisasta.

Peliin on mallinnettu nimensä kilpailulle antanut TT- eli Tourist Trophy -reitti. Kaikkiaan eri reittejä on mukana yli 30 erilaista sisältäen sekä klassiset että modernit kilpailuradat. Yhteensä ajettavaa on peräti yli 220 ratakilometrin verran täynnä ihasteltavaa ja nähtävää.

Myös ajoneuvoissa riittää valittavaa, sillä erilaisia moottoripyöriä on mukana lähes 40 eri mallia. Näiden lisäksi mukaan on mallinnettu yli 20 virallisesti lisensoitua kilpakuljettajaa.

Yksinpelin ohella mukana on kiehtovat moninpelikisat sekä vapaata ajettavaa pelin upeissa maisemissa. Mahtavan pelattavan tästä kaikesta tekee upea ja realistinen ajofysiikka, jonka ansiosta pelaaja voi tuntea olevansa aidon moottoripyörän selässä.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/aBzbryV_tNs.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 julkaistaan 11. toukokuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

https://iomttthegame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOJxSA6QkKT0PNg8og?e=8C56SY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.