Kiinalainen kulutuselektroniikan valmistaja realme tuo Suomessa myyntiin tyyliä, tekniikkaa ja innovaatioita toisiinsa yhdistävän puhelinmalliston.

realme on tämän hetken kuumimpia älypuhelinmerkkejä. Vain kolmessa vuodessa siitä on tullut maailman nopeimmin kasvanut älypuhelinmerkki. Yrityksen taustalla on valtavasti osaamista ja ymmärrystä alan tekniikasta sekä upeasta muotoilusta ja tyylistä. Ennen kaikkea yrityksellä on halua ja rohkeutta kurottaa korkeammalle ja pidemmälle. Tämä ajatusmalli heijastuu realme-älypuhelimissa paitsi teknologisina innovaatioina, myös muotoilussa ja viimeistelyssä. realme Design Studio on itsenäinen suunnittelutiimi, joka on erikoistunut realme-tuotteiden teolliseen ja visuaaliseen suunnitteluun. Alan ensimmäisen mobiililaitteiden suunnittelustudion aikaisempia yhteistyökumppaneita ovat olleet Naoto Fukasawa ja Jose Levy. Uusina yhteistyökumppaneina vieraileviksi suunnittelijoiksi studioon liittyvät nyt HELIOT EMIL -muotimerkin perustajat.

realme tuo Suomeen uuden realme 9 Pro -puhelinmalliston, joka tarjoaa lippulaivamallien ominaisuudet keskitason hintaluokassa. realme Design Studio on suunnitellut uuden malliston väriä vaihtavalla fotokromaattisella pinnalla ja kolmella eri päävärillä. Ne ovat auringonnousun sininen, revontulen vihreä ja keskiyön musta. Tämä Light Shift Design -nimellä kutsuttu ulkoasu on niin inspiroiva, että Realme 9 Pro -mallisto tulee olemaan ensimmäinen älypuhelin, joka debytoi Pariisin muotiviikkojen päänäytöksissä.

realme 9 Pro+
realme 9 Pro+ on ensimmäinen älypuhelin, jossa on Sony IMX766 -huippukamera keskitason hintaluokassa. Uusi huippukamera OIS/EIS-kaksoisvakauksella ja AI Noise Cancellation 3.0 -tekniikalla tarjoaa uskomattoman kuvanlaadun myös hämärässä. Optisella kuvanvakaimella ja 1/1.56-tuumaisella kuvakennolla otettu kuva on vertailukelpoinen jopa lippulaivapuhelimien kanssa.

Myös näyttö on huippuluokkaa, sillä Super AMOLED -tekniikan ja 90 hertsin virkistystaajuuden ansiosta 6,4 tuuman näyttö toistaa loistavat värit ja tarjoaa uskomattoman sujuvan käyttökokemuksen. Näytössä on myös sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin ja sydämen sykkeen mittaava anturi. Puhelimessa hyödynnetään ensimmäistä kertaa Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvaa Realme UI 3.0 -käyttöliittymää.

realme 9 Pro+ on myös yksi ensimmäisiä älypuhelimia, jossa on tehokas MediaTek Dimensity 920 5G -järjestelmäpiiri. Se on keskihintaisten älypuhelimien parhaimmistoa yli puolen miljoonan pisteen Antutu Benchmark -testituloksellaan. realme 9 Pro+ tarjoaa lippulaivatason kokonaiskokemuksen myös monilla muilla ominaisuuksillaan, kuten Dolby Atmos -stereoäänentoistolla ja 60 watin teholatauksella, jolla puhelimen akku täyttyy puolilleen vain 15 minuutissa.

realme 9 Pro
Edullisempi realme 9 Pro on huipputyylikäs ja suorituskykyinen älypuhelin Qualcomm Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiirin, jopa 13 gigatavun dynaamisen keskusmuistin ja nestejäähdytysjärjestelmän ansiosta. Puhelimessa on myös laadukas 64 megapikselin kolmoiskamera ainutlaatuisella Street Mode 2.0 -kuvaustilalla. Laadukkaasta äänentoistosta vastaa 3,5 millimetrin Hi-Res-sertifioitu kuulokeliitäntä.

Hinta ja saatavuus
realme 9 Pro -malliston hinnoittelu ja tarkat toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Lisätietoja
www.realme.com/eu
https://youtu.be/7MjZunSRSo0 (esittelyvideo)
https://youtu.be/i8n0XYqm-HM?t=1263 (16.2. järjestetty julkistustilaisuus)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh_xzlquahAODffdL8w?e=CzhXfy (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.