Boston Group tuo myyntiin minimalistisen ja edullisen DJI Mini SE -kuvauskopterin, jolla voi kuvata maisemia lintuperspektiivistä helposti ja turvallisesti.

DJI Mini SE yhdistää suorituskykyisen kuvauskopterin ja älykkään kuvausteknologian pieneen kokoon ja pitkään akunkestoon. Kevyt 242 gramman painoinen kuvauskopteri on tehty äärimmäisen helpoksi lennättää. Erilaisten kuvaustilojen ansiosta sillä kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta vaivatta. Pienikokoinen kopteri kulkee helposti mukana kaikkialla.

Kopterin korkeatasoisella videokameralla sujuu sulavan 2.7K-täysteräväpiirtoisen videon tallentaminen ja tarkkojen 12 megapikselin valokuvien kuvaaminen. Laadukas kolmiakselinen gimbaali ehkäisee tuulen ja kopterin oman liikkeen vaikutukset, joten videot ja kuvat tallentuvat vakaina ja terävinä. Esimääritettyjen älykkäiden kuvausominaisuuksien ansiosta videoiden ja valokuvien kuvaaminen on tehty helpoksi. Niiden jälkikäsittely sujuu kätevästi älypuhelimen sovelluksella. Kuvamateriaali voidaan halutessaan siirtää myös tietokoneelle jälkikäsiteltäväksi tai jakaa suoraan puhelimesta sosiaaliseen mediaan.

DJI Mini SE mahtuu kokoon taitettuna helposti mukaan reppuun tai jopa isoon taskuun. Käyttöönotto on nopeaa, jolloin myös kuvaamisen voi aloittaa helpommin kuvausmahdollisuuden myötä. Pienestä koostaan huolimatta kopterissa on riittävästi suorituskykyä kohtuullisen lyhyillä käyttöetäisyyksillä. Lentoaikaa yhdellä akulla on peräti 30 minuuttia. Kopteri on myös lentokykyinen tuulisella säällä ja kestää jopa yli 10 metriä sekunnissa puhaltavat puhurit.

DJI Mini SE on tehty helpoksi lennättää, joten se sopii helposti arkisiin hetkiin ja huimiin seikkailuihin. Kopteri lähettää kamerakuvaa reaaliaikaisesti suoraan älypuhelimen näytölle, joten ohjattaessa on helppo nähdä kaikki, mitä kopterikin näkee. Ohjauspainikkeita ja -toimintoja on suoraviivaistettu ja helpotettu, joten kopterin ohjaaminen ja käyttö sujuu vaivatta ilman aiempaa kokemusta. Kehittyneen lentotekniikan ja kuvasensorien ansiosta kopteri kykenee leijumaan täysin paikoillaan, mikä mahdollistaa tarkkojen valokuvien kuvaamisen. Kuvasensorien avulla automaattinen laskeutuminen on turvallista ja luotettavaa. Kopterin paikannustiedot huolehtivat myös siitä, ettei se lennä lentokieltoalueille, kuten lentokentille. Korkeusrajoittimet ja automaattinen kotiinpaluutoiminto auttavat turvallisen lennätyksen kanssa.

Hinta ja saatavuus
DJI Mini SE tulee myyntiin välittömästi 309 euron kuluttajahintaan. Kuvauskopterin mukana toimitetaan ohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki muu lennättämiseen tarvittavat tarvikkeet. DJI Mini SE Fly More Combon kuluttajahinta on 409 euroa. Se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kaksi lisäakkua, niiden latausyksikön, kaksi roottorilapasettiä, kantolaukun ja usb-laturin. DJI Mini SE -kopteriin voi hankkia samat lisätarvikkeet kuin DJI Mini 2 -kopteriin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mini-se
www.boston.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh_xcUw3imq2G_JsmcA?e=V8hQnG (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.