Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti ensimmäisen yleisnäppäimistön, jolla luonnistuu kirjoittaminen niin tietokoneella, tablettilaitteilla kuin älypuhelimillakin.

K480_3

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 on ensimmäinen pöytänäppäimistö, joka on suunniteltu käytettäväksi jopa kolmen eri laitteen kanssa. Vaivattoman Easy-Switch-kiekkokytkimen avulla käytettävää laitetta voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Logitech K480 sopii kirjoitusvälineeksi niin tietokoneille (Windows, Mac ja Chrome OS) kuin myös älypuhelimille ja tablettilaitteille (Android ja iOS).

”Kirjoittamistarpeet ovat kehittyneet ja nykyään monet käyttäjät tuottavat tekstiä useille eri näytöille, monesti jopa käyttöjärjestelmää välillä vaihtaen”, kommentoi Logitechin tietokoneiden oheislaitteiden varajohtaja Charlotte Johs. ”Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 tekee sekä työskentelystä että viestinnästä helppoa ja mukavaa käytössä olevista laitteista tai käyttöjärjestelmistä riippumatta.”

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 on täysikokoinen näppäimistö tuttuine pikakomentopainikkeineen, joten kirjoittaminen on sujuvaa. Näppäimistön yläreunaan kiinteästi tehty syvennys tukee älypuhelimia ja tablettilaitteita, jolloin ne pysyvät sopivassa käyttöasennossa näppäimistöllä kirjoitettaessa. Näppäimistö on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 tulee saataville syyskuun aikana 49 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/keyboards
http://bit.ly/1lEsRrV (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.