Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo markkinoille vaativaan pelaamiseen tarkoitetun langattoman pelihiiren ja kaksi korkeatasoista pelikäyttöön suunniteltua hiirimattoa.

g440_mouse_black

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse on luotu pelaajalle, jolle tarkkuus, nopeus, muotoilu ja hyvä hallittavuus ovat kaikki kaikessa. Lisäksi tämä langaton pelihiiri tarjoaa kaiken edellä mainitun jopa kahdeksan kertaa muita pelihiiriä pienemmällä virrankulutuksella.

Perinteisen langallisen hiiren ikävänä puolena on mukana laahaava johto, joka saattaa kesken kiivaimman taistelun takertua pöydänreunaan tai lähistöllä oleviin esineisiin. Langattomien hiirien ongelmana on taas monesti rajoittunut akunkesto. Lisäksi hiirtä joutuu lataamaan aivan liian usein. Logitech G602 sisältää kummankin hiirityypin parhaat puolet ja vieläpä loistavin peliominaisuuksin.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse on käytettävissä kahdessa erilaisessa tilassa. Erityisesti pelikäyttöön tarkoitetussa tehotilassa virtaa riittää yhdellä latauksella jopa 250 tunniksi. Vähävirtaisessa, yleiseen tietokonekäyttöön tarkoitetussa kestävyystilassa hiiri toimii peräti 1 400 tuntia yhdellä latauksella. Kahden eri käyttötilan välillä voi vaihtaa helposti painiketta painamalla.

Pelikäyttöön Logitech G602 soveltuu huipputarkan Delta Zero -sensorin ansiosta, joka kykenee jopa 2 500 dpi:n tarkkuuteen. Hiiren tärkeimmät painikkeet on varustettu mekaanisilla kytkimillä, jotka kestävät peräti 20 miljoonaa painallusta. Kättä ja silmää miellyttävän muotoilun lisäksi kokonaisuus on viimeistelty 11 ohjelmoitavalla painikkeella. Näihin voidaan määritellä käyttäjän haluamia toimintoja erillisen Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla.

Kovassa pelikäytössä myös hiiren alustalla on suuri merkitys. Tähän tarpeeseen Logitech on luonut kaksi erilaista pelikäyttöön suunniteltua hiirimattoa. Kummankin hiirimaton pinnoite on suunniteltu toimimaan erityisen hyvin Logitechin G-sarjan pelihiirien kanssa.

Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad on kovapintainen ja kumipohjainen hiirimatto. Maton liukas pinnoite takaa hyvän liukuvuuden hiirelle. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta se myös antaa tarkan ja välittömän palautteen hiiren sensorille. Näin hiiren hallittavuus on tarkkaa ja nopeaa kaikissa eri pelitilanteissa. Kolmen millimetrin pohja huolehtii hiirimaton paikoillaan pysymisestä ja tukee samalla rannetta miellyttävästi.

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad
Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad on kangaspäällysteinen ja äärimmäisen ohut hiirimatto vaativaan käyttöön. Vain millimetrin paksuinen hiirimatto tarjoaa enemmän kitkaa ja vastaavasti parempaa pitoa. Kuumakäsitelty musta tekstiilipinta soveltuukin erityisesti sellaisiin peleihin, joissa tarkka hallittavuus merkitsee nopeutta enemmän. Kumipohjan ansiosta hiirimatto pysyy paikoillaan tiukoissakin tilanteissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse, Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad ja Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad tulevat myyntiin syyskuussa 79, 29 ja 19 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi
http://bit.ly/1canCHr (tuotekuvia)
http://youtu.be/fLrGgZOsdwY (esittelyvideo: G602)
http://youtu.be/s6VtBtqmFJk (esittelyvideo: G440)
http://youtu.be/GZKYhCHQR6M (esittelyvideo: G240)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.