Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti CES-messuilla Las Vegasissa uuden Speaker Lapdesk N700 -alustan kannettaville tietokoneille. Pehmustettuun alustaan on sisäänrakennettu stereokaiuttimet ja tuuletin.

lapdeskn700

Kannettavilla tietokoneilla kuunnellaan yhä enemmän musiikkia, pelataan pelejä sekä katsellaan elokuvia, TV-ohjelmia ja videoita. Kannettavaa tietokonetta käytetään usein myös sohvalla ja sängyssä. Tässä käytössä kannettavalta tietokoneelta kaivataan usein parempaa äänentoistoa kuin mihin sen omat kaiuttimet kykenevät. Logitech Speaker Lapdesk N700 -alusta tuo kotiteatterimaisen äänentoiston suoraan käyttäjän syliin ja pitää sylin viileänä kuumimmissakin tilanteissa.

”Yhä useammat ihmiset ympäri maailman nauttivat digitaalisesta viihteestä kannettavalla tietokoneellaan, mutta äänenlaatu ja käyttömukavuus ovat usein heikkoja”, sanoo Logitechin kannettavien tietokoneiden tarvikkeista vastaava johtaja Denis Pavillard. ”Tutkimustemme mukaan miltei 50 prosenttia kannettavien tietokoneiden käyttäjistä eivät ole tyytyväisiä laitteensa äänenlaatuun. Logitech Speaker Lapdesk N700 muuntaa kannettavan tietokoneen yksityiseksi kotiteatteriksi, jota on miellyttävä pitää sylissä.”

Toisin kuin useimmissa kannettavien tietokoneiden kaiuttimissa, Logitech Speaker Lapdesk N700 -alustassa on kaksi laadukasta kahden tuuman kaiutinelementtiä. Kaiuttimet on sijoiteltu kannettavan tietokoneen molemmille puolille, joten ne toistavat rikkaan ja laadukkaan äänimaailman jykevällä bassolla.

Alustan asento ja pehmusteet tekevät digitaalisesta viihteestä entistä nautinnollisempaa käyttäjän asennosta riippumatta. Lisäksi tuuletin pitää kannettavan tietokoneen viileämpänä ja lämpöeristetty alusta pitää sylin viileänä vaikka kannettava tietokone kävisi kuumana.

Alusta liitetään tietokoneeseen yhdellä USB-kaapelilla, joten ulkoisten kaiuttimien vaatimalta kaapelisotkultakin vältytään eikä ylimääräisiä ohjelmistoja tai paristoja tarvita. Alustassa on lisäksi äänenvoimakkuuden säätö ja tuulettimen virtakytkin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Speaker Lapdesk N700 -alusta tulee saataville maaliskuussa ja sen kuluttajahinta on 69,90 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/6394&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com