Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti CES-messuilla Las Vegasissa maailman ensimmäisen tallentavan Dualie™-telakan Apple iPhone®-puhelimelle ja iPod®-soittimille.

dualie

Tyylikkäästi muotoiltu Dualie-telakka mahdollistaa iPhonen tai iPodin synkronoinnin ja akkujen latauksen samaan aikaan, kun telakan 500 gigatavun kannettava kiintolevy on käytettävissä tiedonvarmennukseen ja digitaalisen sisällön tallennukseen. Dualie-telakassa on upeaa harjattua alumiinia ja mustaa mattapinta täydentää sen upean ulkoasun.

Buffalon Dualie-telakka on kokonaan uudenlainen laitealusta, jossa yhdistyvät USB 2.0- ja FireWire 400/800 -liitännät Mac-alustetussa 500 gigatavun kannettavassa kiintolevyssä. Dualie-telakassa on myös kahden USB 2.0 -liitännän keskitin muille lisälaitteille. Dualie tarjoaa organisoidun ja helpon ratkaisun tiedostojen tallennukseen, tietojen suojaamiseen sekä digitaalisen median synkronointiin.

”Buffalo Technology on ollut johtava kannettavien kiintolevyjen toimittaja luotettavilla ratkaisuillaan ja rohkealla muotoilullaan”, sanoo Buffalon Technologyn Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson. ”Buffalo Dualie on ainutlaatuinen askel eteenpäin eikä ole vain tallennusratkaisu, vaan se tuo innovaatioita myös työtilaratkaisuihin. Se erottaa meidät muista valmistajista ja tukee kasvuamme kuluttajien tallennusmarkkinoilla.”

Buffalo Dualie-telakan mukana toimitetaan kaikki tarvittavat kaapelit ja adapterit seuraaville laitteille: iPhone® 3G/3GS, iPod touch® 2. sukupolvi, iPod classic® ja iPod nano® 5. sukupolvi. Kiintolevy on valmiiksi alustettu Mac-käyttäjille ja se tukee Apple Time Machine® -tallennusta, joka varmistaa automaattisesti Macin koko sisällön, mukaan lukien järjestelmätiedostot, sovellukset, käyttäjätilit, asetukset, musiikin, valokuvat, elokuvat ja muut dokumentit.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo Dualie (HD-PAIBU2D) on saatavana helmikuussa 2010. Sen kuluttajahinta on 219 euroa (sis. ALV 22%). Laitteessa on kahden vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoa
http://dualie.eu ja http://dualie.net

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.