Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on julkaissut koko kotia järisyttävät THX-laatusertifioidut stereokaiuttimet. Logitech Speaker System Z623:n kokonaisteho on peräti 200 wattia (RMS).

z623

Logitech Z623 -stereokaiuttimet on THX-laatusertifioitu ja ammattimaisesti suunniteltu tasapainoiseen äänentoistoon äänilähteestä riippumatta. THX-laatusertifioinnin saaminen edellyttää erittäin tiukkojen kriteerien täyttämistä. Logitechin insinöörit ovat työskennelleet yhdessä THX:n kanssa suorittamalla yli 400 akustista ja sähköistä testiä. Näitä ovat mm. taajuusvasteen, ulostulotehon, särön, häiriöäänien ja kokonaistehon mittaukset. Lopputuloksena on kaiutinjärjestelmä, jonka äänentoiston kirkkaus ja matalien äänien jyrinä on sitä luokkaa, että kuuntelija kuvittelee olevansa keskellä musiikkitapahtumaa, elokuvaa tai peliä.

Logitech Z623 -stereojärjestelmässä on kaksi erillistä satelliittikaiutinta ja iso, jykevä bassovahvistin. Äänenvoimakkuutta ja bassotasoa voi myös erikseen säätää haluamakseen ja silloin kun muita asukkaita ei halua häiritä, niin voi hyödyntää kaiuttimissa olevaa kuulokeliitäntää.

Kokonaisuuden voi helposti liittää miltei mihin tahansa kodin viihdelaitteeseen, kuten tietokoneeseen, pelikonsoliin, musiikkisoittimeen, televisioon tai DVD-soittimeen. Kaiuttimissa on kaksi 3,5 millimetrin stereoliitäntää ja yhdet RCA-audioliitännät, joten kaiuttimiin voi kytkeä yhtä aikaa kolme eri äänilähdettä. Kaiuttimien mukana toimitetaan audiokaapelit tietokoneen äänikorttiin ja musiikkisoittimeen kytkemiseksi. Pelikonsolin voi kytkeä suoraan kaiuttimiin niiden omilla RCA-kaapeleilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Speaker System Z623 on saatavana syyskuussa 2010 ja sen kuluttajahinta on 169 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7321
http://blog.logitech.com/2010/08/25/new-logitech-speaker-system-z623-features-thx/ (video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com