Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi kahdet matkakaiuttimet, joista toisen langaton kantama on jopa 15 metriä ja toinen toistaa 360 asteen äänimaailman kannettavasta tietokoneesta.

z515z305

Kannettavat tietokoneet ja mediatoistimet ovat oleellisesti muuttaneet tapojamme nauttia viihteestä, mutta niiden oma äänentoisto ei ole kehittynyt riittävästi. Logitech Wireless Speaker Z515- ja Logitech Laptop Speaker Z305 -matkakaiuttimilla elokuvista, videoklipeistä tai nettimusiikista nauttii aivan uudella tavalla.

Logitech Wireless Speaker Z515
Käyttäjä voi sijoitella Logitech Z515 -matkakaiuttimet vapaasti jopa 15 metrin päähän äänilähteestä niiden langattoman Bluetooth-äänitekniikan ansiosta. Kaiuttimien käyttöönotto ei voisi helpompaa. Mukana tuleva lähetin kytketään kannettavan tietokoneen usb-liitäntään ja asennus on valmis. Jos kaiuttimet halutaan kytkeä musiikkipuhelimeen, niin se ei vaadi muuta kuin puhelimen Bluetooth-yhteyden kytkemisen päälle ja kaiuttimen plus- ja miinus-näppäinten yhtäaikaisen painamisen pohjaan muutaman sekunnin ajaksi.

Nämä kaiuttimet eivät ole pelkästään langattomat, vaan ne toistavat myös laadukasta ääntä. Kaiuttimien kahden tuuman elementit toistavat täydellistä stereoääntä ja syvät bassoäänet. Lisäksi kaiuttimissa on ladattava akku, jolla kaiuttimet toimivat jopa 10 tuntia kerrallaan.

Logitech Laptop Speaker Z305
Logitech Z305 -matkakaiuttimet ovat kevyt ja kompakti kumppani kannettavalle tietokoneelle. Ne toistavat 360 asteen äänimaailman putkimaisen runkonsa päihin sijoitetuista elementeistä ja näin ääni ympäröi kuulijansa. Kätevä usb-liitäntä syöttää kaiuttimille käyttöjännitteen ja mahdollistaa digitaalisen, laadukkaan äänen.

Kaiuttimet sijoitetaan kannettavan tietokoneen näytön taakse omilla kiinnikkeillään, joten kaiuttimet ovat aina pois tieltä. Ne on myös helppo ottaa mukaan kaikkialle, koska ne ovat erittäin kevyet (226 g).

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Speaker Z515 ja Logitech Laptop Speaker Z305 ovat saatavana syyskuussa 2010. Niiden kuluttajahinnat ovat 99 ja 59 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com