Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti PlayStation 4- ja PlayStation 3 -yhteensopivan rattiohjaimen, jossa korostuvat korkealaatuiset valmistusmateriaalit, ensiluokkainen tärinävaste ja täydellinen hallittavuus.

G29

Logitech G29 Driving Force -rattiohjain on suunnattu pelaajille, jotka ottavat ajopeliharrastuksensa vakavasti. Nahkapäällysteinen ratti, teräsvalmisteiset polkimet ja kaksimoottorinen tärinävaste takaavat aidon ajotuntuman ja täydellisen nautinnon kaikenlaisissa ajopeleissä.

”Fanimme ovat odottaneet PS4-rattia pelikonsolin julkaisusta lähtien”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Viimeiset puolitoista vuotta olemme työstäneet rattia yhdessä Sonyn kanssa luodaksemme lisensoidun rattiohjaimen, jonka voimme vihdoin esitellä.”

Laadukkaalta rattiohjaimelta vaaditaan kestävyyttä, napakkaa toimivuutta ja monipuolisia toimintoja. PlayStation 4- ja PlayStation 3 -yhteensopiva Logitech G29 on suunniteltu nämä asiat mielessä pitäen. Ratissa on peräti 900 asteen kääntösäde, joka takaa aidon ohjaustunteen. Ohjaimen hallittavuus välittää tunteen ali- ja yliohjautuvuudesta sekä pidon karkaamisesta tien pinnasta.

Oikeista autoista mallinnetut vinot hammasrattaat takaavat pehmeän ja välittömän tuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet puolestaan tarjoavat jämäkän vasteen kestävyydestä ja ajotuntumasta tinkimättä. Korkealaatuinen ratti on päällystetty käsin ommellusta nahasta, jonka ansiosta pito on ensiluokkainen ja miellyttävä.

Ratin rungossa on kiinnitysmekanismi, jolla ratin saa tiukasti kiinni joko pöytään tai erilliseen ajoistuimeen. Kiinnityksen ansiosta ratti pysyy jämäkästi paikoillaan tiukoissa ja yllättävissä liikkeissä. Ratin led-valaistus puolestaan neuvoo, kun on ihanteellinen hetki vaihtaa vaihdetta.

Ratissa on myös sekä 24-portainen valintakiekko että plus- ja miinuspainikkeet, joiden avulla ratin asetuksia voidaan hienosäätää omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Lisätoimintoja tarjoavat ratin monet konsoli- ja suuntapainikkeet. Erillisessä poljinosassa on kaasun ja jarrun lisäksi myös kytkin entistä realistisempaa ajokokemuksesta varten.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G29 Driving Force -rattiohjain tulee myyntiin heinäkuussa 449 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g29-driving-force
http://bit.ly/1FaeXAk (tuotekuvia)
https://youtu.be/UuXzkccaTtM (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.