Korkeatasoisten suojusten ja kantolaukkujen valmistaja, dbramante1928 (www.dramante1928.com) esitteli nahkaisten tietokonelaukkujen syysmalliston.

db1928

Uusissa nahkalaukuissa noudatetaan dbramanten1928:n alkuperäistä suunnittelufilosofiaa, jossa ulkoasu, käytännöllisyys ja työn laatu ovat täydellisessä tasapainossa. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä aidosta nahasta. dbramante1928 huolehtii itse koko tuotantoprosessista aina nahan parkitsemisesta alkaen. Näin voidaan varmistua paitsi nahan laadusta, myös siitä miltä se tuntuu ja näyttää. Tuotteet on valmistettu parhaista intialaisista nahkalaaduista ja parhaita mahdollisia ompelumateriaaleja käyttäen.

Uudessa mallistossa on klassisia salkkumalleja, kahvallisia suojuksia sekä olalla kannettavia lähettilaukkuja. Uusien laukkujen pintamateriaaleina käytetään aitoa nahkaa suosituissa Golden tan-, Hunter dark- ja Colorado-väreissä. Nahkaiset kantokahvat ja muutamien mallien nahkaiset olkahihnat helpottavat laukkujen kantamista.

Laukkuja on saatavissa eri versioina 13-16 tuuman näytöillä varustetuille kannettaville tietokoneille. Laukut soveltuvat myös Ultrabook- ja MacBook-kannettaville.

Saatavuus ja hinnoittelu
dbramante1928:n suojukset ja kantolaukut ovat saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan. Uuden laukkumalliston kuluttajahinnat vaihtelevat 129 ja 169 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.dbramante1928.com
http://bit.ly/1cvdNXa (tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097 (tiedotus)
iMinds Finland/Mika Sevón, ms@i-minds.eu, 050 404 1040 (myynti)
PAN Vision Finland, www.panvision.com, 010 843 8400 (tukkumyynti)

dbramante1928

dbramante1928 on laadukkaiden nahasta valmistettujen suojusten ja kantolaukkujen valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu kannettavien tietokoneiden, tablettilaitteiden, älypuhelinten ja ulkoisten kiintolevyjen suojaamiseen erikoistuneet suojukset ja kantolaukut.

Nimensä dbramante1928 on saanut kuuluisalta renessanssiajan arkkitehdiltä ja taidemaalarilta, Donatello Bramantelta. Hänet tunnetaan kultaisen leikkauksen mestarina.