Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) panostaa entistä enemmän elektroniseen urheiluun (eSports) julkistamalla vaikuttavan listan maailman huipputason joukkueita, jotka käyttävät Logitech G -pelitarvikkeita verkkopeleissään.

logitech_team_poster_proper_fixed

Logitech G -pelitarvikkeita hyödyntäviä joukkueita ovat mm. Alliance Ruotsista ja Saksasta, CJ Entus Koreasta, DetonatioN Japanista, Invictus Gaming Kiinasta, mYinsanity Sveitsistä, XCN Indonesiasta sekä Cloud 9, Hammer Time ja Team SoloMid Yhdysvalloista. Nämä joukkueet innoittavat uusien tuotteiden kehittelyssä ja antavat palautetta tulevista tuotteista jo ennen niiden markkinoille tulemista. Tämän lisäksi nämä joukkueet käyttävät Logitech G -pelikuulokkeita, -hiiriä, -näppäimistöjä ja -hiirimattoja osallistuessaan erilaisiin pelitapahtumiin ympäri vuoden.

”Nämä joukkueet edustavat maailman huipputasoa ja tarvitsevat varusteita, jotka vastaavat heidän suorituskykynsä tarpeita. Siksi juuri tällaiset yhteistyökuviot ovat tärkeitä”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ehtisham Rabbani. ”Me uskomme eSportsiin ja sen nopeaan suosion kasvuun. Olemme ylpeitä työskennellessämme näiden maailmanluokan urheilutähtien rinnalla heidän tehdessään elektronisesta urheilusta valtavirtaa tulevaisuudessa.”

”Olen innoissani saadessamme Logitech G:n tuen ja kokemuksen puolellemme”, kommentoi Alliance-tiimin Dota 2 -joukkueen kapteeni Jonathan ”Loda” Berg. ”Elektronisen urheilun veteraanina kunnioitan muita, jotka ovat tehneet kauan työtä tämän kaiken eteen ja saavuttaneet mainetta näissä piireissä. Logitech G -nimi puhuu puolestaan ja odotan malttamattomana, että joukkueeni ja minä voimme käyttää näitä työkaluja mestaruutemme puolustamiseen The International -turnauksessa.”

Lisätietoja Logitechin sponsoroimista eSports-joukkueista sekä World of Tanksin, Dota 2:n, League of Legendsin, StarCraft II:n ja muiden eSports-pelaajien menestyksestä löydät osoitteesta www.facebook.com/logitechgaming tai seuraamalla Logitech G:tä Twitterissä tunnuksella @LogitechG. Alliance-tiimin kuva on ladattavissa osoitteesta http://bit.ly/1xCHUow.

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.